• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska čakra hematit zapestnica z kompletom kristalov

  • Koda: 00047
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz naravnih čakra kristalov, hematita  in komplet energijskih kristalov

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Čakre so energetska središča v telesu, ki so povezana z duhovnostjo in zdravjem.

Naravni kristali lahko pomagajo pri uravnoteženju in odpiranju čaker ter spodbujajo pretok energije skozi telo.

KRISTAL - Korenska čakra:  pomaga pri odpravljanju negativne energije in občutkov strahu.

KRISTAL - Sakralna čakra:  spodbuja kreativnost in strast, kamena strela pa pomaga pri čiščenju negativne energije.

KRISTAL - Solarna pleksusna čakra:  pomaga pri povečanju samozavesti in odpravljanju občutkov nemoči.

KRISTAL - Srčna čakra:  spodbuja ljubezen in sočutje, aventurin pa pomaga pri uravnoteženju čustev.

KRISTAL - Grlena čakra:  pomaga pri izboljšanju komunikacije in izražanja sebe, modri kalcit pa pomaga pri sproščanju napetosti.

KRISTAL - Tretje oko:  spodbuja intuicijo in duhovno rast, lapis lazuli pa pomaga pri jasnovidnosti in razumevanju duhovnih resnic.

KRISTAL - Kronska čakra:  pomaga pri meditaciji in povečanju duhovne zavesti, ametist pa pomaga pri odpiranju kronske čakre.

HEMATIT

Hematit je naravni kristal s sijočo kovinsko črno barvo, ki se pogosto uporablja v kristaloterapiji za izboljšanje duhovnega počutja. Hematit naj bi pomagal pri odkrivanju lastnih globin ter razvijanju osebnih moči in lastne kreativnosti. Prav tako naj bi bil koristen pri premagovanju stresa, anksioznosti in negativnih čustev ter pomagal pri povečanju samozavesti in jasnem razmišljanju. Hematit naj bi spodbujal krepitve in uravnovešanje telesne energije ter pomagal pri zdravljenju telesnih bolezni, kot so anemija, artritis in ledvični kamni.
 
 Komplet kristalov; Amazonit, Kamena strela in Labradorit
Kamena strela je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in pomaga pri preprečevanju negativnih energij, ki prihajajo iz okolice. Ta kristal je povezan s kronsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri povezovanju z višjim jazom in spodbujanju duhovne rasti. Kamena strela lahko pomaga tudi pri odpiranju in uravnoteženju vseh čaker, kar lahko pripomore k spodbujanju splošnega duševnega in fizičnega zdravja.
Amazonit je kristal, ki ima zeleno modro barvo in se pogosto uporablja za spodbujanje komunikacije in izražanja samega sebe. Pomaga pri izboljšanju duševne jasnosti in lajšanju stresa ter spodbuja pozitivno razmišljanje. Amazonit naj bi pomagal tudi pri preprečevanju negativnih energij in elektromagnetnega sevanja, saj naj bi deloval kot zaščitna energija. Na fizični ravni se lahko uporablja za izboljšanje zdravja srca in ledvic ter pri lajšanju bolečin v hrbtu in mišicah.

Labradorit je kristal, ki ima večplastno sijočo barvo in se pogosto uporablja za spodbujanje intuicije in duhovne rasti. Pomaga pri odkrivanju skrite modrosti in razvijanju notranje harmonije. Labradorit naj bi prav tako pomagal pri izboljšanju komunikacije in medosebnih odnosov, saj spodbuja empatijo in razumevanje drugih ljudi. Na fizični ravni pa lahko Labradorit pomaga pri lajšanju težav s prebavnim sistemom ter pri izboljšanju imunskega sistema.

V zaključku, kristali Amazonit, Kamena strela in Labradorit lahko pomagajo pri izboljšanju duhovnega počutja in zdravja na različne načine. Vsak kristal ima svoje značilnosti in učinke, zato je pomembno, da izberete kristal, ki ustreza vašim potrebam in ciljem. Pred uporabo kristalov za zdravljenje ali duhovni razvoj pa se vedno posvetujte s strokovnjakom.

Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala