• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska čakra obsidian zapestnica z kompletom kristalov

  • Koda: 00049
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz naravnih čakra kristalov, obsidiana in komplet energijskih kristalov

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Čakre so energetska središča v telesu, ki so povezana z duhovnostjo in zdravjem.

Naravni kristali lahko pomagajo pri uravnoteženju in odpiranju čaker ter spodbujajo pretok energije skozi telo.

KRISTAL - Korenska čakra:  pomaga pri odpravljanju negativne energije in občutkov strahu.

KRISTAL - Sakralna čakra:  spodbuja kreativnost in strast, kamena strela pa pomaga pri čiščenju negativne energije.

KRISTAL - Solarna pleksusna čakra:  pomaga pri povečanju samozavesti in odpravljanju občutkov nemoči.

KRISTAL - Srčna čakra:  spodbuja ljubezen in sočutje, aventurin pa pomaga pri uravnoteženju čustev.

KRISTAL - Grlena čakra:  pomaga pri izboljšanju komunikacije in izražanja sebe, modri kalcit pa pomaga pri sproščanju napetosti.

KRISTAL - Tretje oko:  spodbuja intuicijo in duhovno rast, lapis lazuli pa pomaga pri jasnovidnosti in razumevanju duhovnih resnic.

KRISTAL - Kronska čakra:  pomaga pri meditaciji in povečanju duhovne zavesti, ametist pa pomaga pri odpiranju kronske čakre.

OBSIDIAN

Kristal obsidian je vulkansko steklo, ki ima v duhovni in zdravilni ravni močne učinke. Pomaga pri odpravljanju negativnosti in blokad ter spodbuja globoko samospoznanje. Kristal obsidian lahko pomaga pri odpravljanju stresa, tesnobe in depresije ter pomaga pri zdravljenju čustvenih ran. Poleg tega se verjame, da ima kristal obsidian tudi fizične učinke, kot so lajšanje bolečin in izboljšanje prebave. Kristal obsidian je znan kot kamen za zaščito in čiščenje, zato se pogosto uporablja pri meditaciji in pri delu na energijskem nivoju.
 
 Komplet kristalov; Labradorit, Akvamarin in Mesečev kamen

Kristali so že stoletja uporabljeni kot pripomoček pri različnih terapevtskih in duhovnih praksah.

Labradorit, akvamarin in mesečev kamen so trije kristali, ki imajo različne zdravilne lastnosti in energije.

Labradorit je ena najbolj vsestranskih kristalov, ki pomaga pri obvladovanju čustvenih stanj in vzpostavljanju ravnovesja v življenju. Pomaga pri osebni rasti in duhovnem razvoju ter spodbuja jasnost misli. Labradorit je znan tudi kot kamen zaščite, saj nas varuje pred negativnimi energijami. Pomaga nam, da se bolje povežemo z naravo in se osredotočimo na pozitivne vidike življenja.

Akvamarin je kristal, ki je znan po svojih pomirjujočih lastnostih. Pomaga nam pri obvladovanju stresa in tesnobe ter pomaga pri vzpostavljanju jasnega razmišljanja. Akvamarin spodbuja odprtost, poštenost in izražanje čustev, zato je zelo koristen za ljudi, ki se težko odprejo in izrazijo svoje občutke. Poleg tega je akvamarin kamen zaščite, ki nas varuje pred negativnimi energijami.

Mesečev kamen je znan kot kamen intuicije in notranje modrosti. Pomaga nam pri razvoju psihičnih sposobnosti, spodbuja intuicijo in nas povezuje z našo notranjo modrostjo. Mesečev kamen pomaga tudi pri obvladovanju čustev, saj deluje pomirjujoče in spodbuja jasnost misli. Uporablja se lahko za zdravljenje hormonskih neravnovesij, saj vpliva na delovanje ženskih hormonov.

Skupaj lahko ti trije kristali tvorijo močno kombinacijo, ki nam lahko pomaga pri različnih vidikih življenja. Kombinacija labradorita, akvamarina in mesečevega kamna lahko pomaga pri obvladovanju stresa, tesnobe in čustvenih blokad. Pomagajo nam pri vzpostavljanju ravnovesja v življenju in spodbujajo duhovni razvoj. Poleg tega nas varujejo pred negativnimi energijami in nam pomagajo vzpostaviti stik z našo notranjo modrostjo.


Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala