• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska čakra obsidian❤️zapestnica z kompletom kristalov(1)

  • Koda: 00071
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz naravnih čakra kristalov, obsidiana in komplet energijskih kristalov

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Čakre so energetska središča v telesu, ki so povezana z duhovnostjo in zdravjem.

Naravni kristali lahko pomagajo pri uravnoteženju in odpiranju čaker ter spodbujajo pretok energije skozi telo.

KRISTAL - Korenska čakra:  pomaga pri odpravljanju negativne energije in občutkov strahu.

KRISTAL - Sakralna čakra:  spodbuja kreativnost in strast, kamena strela pa pomaga pri čiščenju negativne energije.

KRISTAL - Solarna pleksusna čakra:  pomaga pri povečanju samozavesti in odpravljanju občutkov nemoči.

KRISTAL - Srčna čakra:  spodbuja ljubezen in sočutje, aventurin pa pomaga pri uravnoteženju čustev.

KRISTAL - Grlena čakra:  pomaga pri izboljšanju komunikacije in izražanja sebe, modri kalcit pa pomaga pri sproščanju napetosti.

KRISTAL - Tretje oko:  spodbuja intuicijo in duhovno rast, lapis lazuli pa pomaga pri jasnovidnosti in razumevanju duhovnih resnic.

KRISTAL - Kronska čakra:  pomaga pri meditaciji in povečanju duhovne zavesti, ametist pa pomaga pri odpiranju kronske čakre.

OBSIDIAN

Kristal obsidian je vulkansko steklo, ki ima v duhovni in zdravilni ravni močne učinke. Pomaga pri odpravljanju negativnosti in blokad ter spodbuja globoko samospoznanje. Kristal obsidian lahko pomaga pri odpravljanju stresa, tesnobe in depresije ter pomaga pri zdravljenju čustvenih ran. Poleg tega se verjame, da ima kristal obsidian tudi fizične učinke, kot so lajšanje bolečin in izboljšanje prebave. Kristal obsidian je znan kot kamen za zaščito in čiščenje, zato se pogosto uporablja pri meditaciji in pri delu na energijskem nivoju.
 
 Komplet kristalov; Modri Ahat, Beli Ahat in Sodalit

Kristali lahko pomagajo na različne načine, odvisno od vrste in njihovega pomena.

V tem primeru bomo govorili o treh kristalih - Sodalitu, Belem agatu in Modrem agatu - in o njihovih zdravilnih lastnostih.

Sodalit je kristal, ki se uporablja za spodbujanje komunikacije in izboljšanje samozavesti. Pomaga pri lažjem izražanju misli in čustev ter pri premagovanju strahu pred javnim nastopanjem. Kristal lahko nosite kot nakit, ga postavite v svoj dom ali pisarno, da bi povečali jasnost vaših misli in izboljšali komunikacijo z drugimi.

Beli ahat je kristal, ki se pogosto uporablja za povečanje zaupanja vase in za zaščito pred negativnimi energijami. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe ter pri izboljšanju splošnega počutja. Kristal lahko nosite kot nakit, ga postavite v svoj dom ali pisarno, da bi se počutili bolj varno in zaščiteno.

Modri ahat je kristal, ki se uporablja za spodbujanje miru in harmonije v življenju. Pomaga pri lajšanju tesnobe in napetosti ter pri povečanju čustvene stabilnosti. Kristal lahko nosite kot nakit, ga postavite v svoj dom ali pisarno, da bi zmanjšali stres in povečali notranji mir.

Vse tri omenjene kristale lahko uporabljate tudi za meditacijo in energijsko čiščenje. Priporočljivo je, da jih postavite na mesto, kjer se meditirate ali kjer želite odpraviti negativno energijo. Lahko jih tudi položite na čakre, ki jih želite zdraviti.

Kot pri vseh zdravilnih kristalih je pomembno, da jih negujete in jih občasno očistite, da ohranite njihove zdravilne lastnosti. Čiščenje se lahko izvaja z uporabo soli ali čiste vode, priporočljivo pa je tudi, da jih vsake toliko časa postavite na sončno svetlobo, da se napolnijo z energijo.

Poleg zdravilnih učinkov na fizično in čustveno raven lahko kristali tudi spodbujajo duhovno rast in razvoj. Pomagajo pri odpiranju čaker in uravnavanju energijskega sistema telesa. Uporaba kristalov lahko prinese notranji mir, zadovoljstvo in povečanje splošnega dobrega počutja.


Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala