• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska Čakra zapestnica- 04

  • Koda: 1114
  • EAN:

Energijska Čakra zapestnica iz sedmih kristalov in Hematita

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
  • 9,00
  • , Vaš prihranek
  • -10,00%
Na zalogi
Opis izdelka

 

ENERGIJSKA ZAPESTNICA IZ KRISTALOV IN HEMATITA

Čakra energijska zapestnica je sestavljena iz kristalov, ki predstavljajo določeno čakro, ter Hematita kamnov, ki nam pomagajo pri odpravljanju več vrst težav. Ko začnemo nositi to zapestnico, se začnejo dogajati opazne spremembe:

*Vsaki kamen na svoj način deluje na človeka, odpravlja določene bolezni in napetosti v umu ter duši, zato se kmalu počutimo bolj celovite, izpolnjene. Stabilizira se naše čustveno stanje in v sebi začutimo blagodejen mir. Na ta način lažje premagujemo težave, s katerimi se srečujemo.

*Zapestnica prečiščuje človeka in njegov osebni prostor. Kot sesalec posesa naše negativne misli ter občutke, ki nam razjedajo notranjost, ter odganja škodljive vplive okolice, s katerimi se soočamo. Odvrača negativno energijo, ki izčrpava našo pozitivno vitalnost. Prečisti človekove misli in ga ponovno 'spravi' v življenje, napolni s svežo energijo, navdušenjem, veseljem.

* Vsakemu, ki stremi k razsvetljenju, kamni na zapestnici pomagajo pri duhovni rasti in krepitvi duhovne vitalnosti. Podpre nas, da lahko premikamo meje in se približamo bolj širokemu pogledu na življenje. Učinkovito pomaga pri meditaciji ter človeka popelje do najvišjih energij svetlobe in ljubezni.

Če se v času nošenja zapestnice večkrat osredotočimo na svoje življenjske cilje, bo njen učinek še večji. Predstavljajte si, kako vsak kamen oddaja svoje pozitivne vibracije, in v vašem telesu se bo kaj kmalu ponovno vzpostavila harmonija.  

S čakra zapestnico naše čakre začnejo delovati uravnoteženo, kar pomeni, da se naša življenjska pot na vseh področjih spremeni na bolje, v sebi začutimo lahkotnost, zadovoljstvo in mir. Vse, kar moramo storiti, je, da zapestnico redno nosimo in jo čim manjkrat snamemo. Nosi jo lahko vsak, ne glede na spol, starost, izobrazbo. Deluje tako, da najprej uravnoteži pretok energije skozi čakre, s tem pa pozitivno vpliva na celo telo. Usklajene čakre so pomembne za živahno in srečno življenje. Čakra zapestnica vodi k boljšemu zdravju, bolj mladostnemu počutju in videzu ter doseganju večjih uspehov na vseh področjih – tako osebnih (ljubezenskih, zdravstvenih, družinskih …) 

HEMATIT

V zdravilstvu se uporabljajo vse vrste hematita. Ker ga v naravi najdemo v bolj oglatih in ostrih oblikah, se predhodno obdela, da je prijeten na dotik. Hematitu pripisujejo, da prinaša v lastnika moč in vitalno energijo, vztrajnost in vitalnost v vseh aspektih življenja. Magneti delujejo na telo na več načinov. Ker vplivajo na ureditev molekul v telesu, tudi v celicah, organizem deluje bolje na več ravneh.

Učinkuje pri naslednjih stanjih:

 – motnje krvnega obtoka in krči

 – športne poškodbe

 – revmatizem, artritis, išias

 – zaprtost

– nespečnost

– bronhitis

– stres, nervoza, depresija

 – ščitnica

 – visok krvni tlak, nizek krvni tlak

 – alergije – glavobol, migrena

 – bolečine v križu, bolečine v mišicah

 – menstrualne bolečine

 – slabokrvnost

Hematit ...je kamen prizemljitve in zaščite. Je izjemen, saj ščiti pred vdorom negativnih energij v našo avro. Negativno energijo vrača v obliki zrcala prejemniku, oziroma tja, od koder je prišla. Prepoznaven je ravno zaradi metalne barve, ki spominja na ogledalo. Hematit zelo ugodno vpliva na vse oblike pretiravanja kot so prenajedanje in tudi kajenje. Pri zdravljenju vpija bolečino iz telesa na mestu, kjer ga položimo. Pri težavah s krvjo kot so slabokrvnost, krvavitve, krvni obtok itd. je neprecenljiv in težko najdemo boljšega.

 

Zapestnica je prilagodljiva.

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.