• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska Čakra zapestnica iz naravnih kristalov

  • Koda: 111111
  • EAN:

Čakra zapestnica iz sedmih naravnih kristalov je izjemno močno orodje za uravnoteženje energije telesa in spodbujanje duhovnega ter telesnega zdravja. Vsak kristal je tesno povezan z eno od sedmih osrednjih čaker v telesu, kar omogoča edinstveno terapevtsko delovanje na vsako čakro posebej.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka
Čakra energijska zapestnica iz naravnih kristalov 

Čakra zapestnica iz sedmih naravnih kristalov je izjemno močno orodje za uravnoteženje energije telesa in spodbujanje duhovnega ter telesnega zdravja. Vsak kristal je tesno povezan z eno od sedmih osrednjih čaker v telesu, kar omogoča edinstveno terapevtsko delovanje na vsako čakro posebej. Poglejmo si, kako vsak kristal v tej zapestnici prispeva k našemu duhovnemu in zdravilnemu pomenu, začenši od korenske čakre navzgor.

Jaspis, povezan z korensko čakro, je kristal preživetja in stabilnosti. Njegova energija nas zemelji in povezuje z naravo ter nam pomaga vzpostaviti trdne temelje v življenju. Zapestnica s tem kristalom nas opogumlja, da se poglobimo vase, se povežemo z lastno močjo ter se postavimo na trdna tla.

Citrin, kristal povezan s pleksusno čakro, predstavlja moč, samozavest in ustvarjalnost. Njegova svetla energija nas spodbuja k uresničevanju ciljev ter nam daje pogum in voljo do življenja. Zapestnica s citrinom nas podpira pri soočanju z izzivi ter nam pomaga razvijati notranjo moč in samozavest.

Sodalit, ki deluje na grleno čakro, je kristal izražanja in jasnosti misli. Njegova energija nam pomaga izraziti svoje misli in čustva ter komunicirati s svetom na bolj odprt in iskren način. Zapestnica s sodalitom nas spodbuja k avtentičnemu izražanju ter nam pomaga najti svoj glas v svetu.

Ametist, povezan z tretjim očesom, je kristal intuicije, modrosti in duhovne razsvetljenosti. Njegova energija nam pomaga povečati intuitivne sposobnosti ter nas usmerja k globljemu razumevanju življenja in univerzuma. Zapestnica s ametistom nas spodbuja k raziskovanju notranjega sveta ter k povezovanju z višjimi resnicami.

Aventurin, kristal srčne čakre, predstavlja ljubezen, sočutje in harmonijo. Njegova energija nas pomirja, odpira srce za sprejemanje ljubezni ter nas spodbuja k čustvenemu ravnovesju in empatiji. Zapestnica s aventurinom nas opominja na moč ljubezni ter nas vabi k odprtosti in sočutju do sebe in drugih.

Kamena strela ali Beli kremen, ki deluje na krovno čakro, predstavlja duhovnost, jasnost misli in povezavo z višjimi dimenzijami. Njegova energija nas povezuje z univerzalno modrostjo ter nam pomaga razviti globlje razumevanje življenjskih skrivnosti. Zapestnica s kremenom nas spodbuja k duhovnemu razvoju ter k povezovanju z višjimi duhovnimi resnicami.

Karneol, kristal povezan s sakralno čakro, predstavlja strast, kreativnost in čutnost. Njegova energija nas navdihuje k izražanju svoje edinstvene ustvarjalnosti ter k razvijanju zdravega odnosa do svoje spolnosti. Zapestnica s karneolom nas spodbuja k življenju polnemu strasti, radosti in ustvarjalnosti.

Ko so vsi ti kristali združeni v eni zapestnici, tvorijo močno energetsko mrežo, ki uravnoveša in harmonizira naše čakre ter spodbuja pretok življenjske energije skozi telo. Zapestnica ni le modni dodatek, temveč tudi pomembno orodje za osebno rast, duhovni razvoj in notranje zdravje. S svojo prisotnostjo nas opominja, da smo povezani z višjimi silami ter da imamo v sebi moč in modrost za premagovanje vseh življenjskih izzivov.

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

 "KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.