• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska DIFUZOR zapestnica iz kamnov lave - 07

  • Koda: 1113
  • EAN:

Energijska zapestnica iz kamnov naravne lave in večbarvnih sintetičnih kristalov, kateri podarimo eterično olje po izbiri

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 6,00
Na zalogi
Opis izdelka

 Lastnosti in koristi kamna iz lave

Kamni iz lave v resnici niso uradno priznani kot dragi kamni. Imenujemo jih kar »kamni iz lave«, saj to zveni veliko bolj preprosto. Kamen iz lave v resnici nima “videza” nečesa, kar je zdravilno, a že stoletja je bil uporabljen ravno za to. Prav kamni iz lave so bili eni najstarejših in najpogostejših kamnov na svetu, katere so razna ljudstva uporabljala v zdravilne namene. .
Kamni iz lave nastanejo, ko izbruhnejo vulkani. Ko se vsa ta vroča tekočina sčasoma posuši, tvori kamne iz lave. Običajno črni, a tudi sivi in ​​rjavi, imajo porozno površino z videzom satja.

Ker je lava kamen nekoliko porozen in ima možnost absorpcije, je čudovit difuzor za vsa eterična olja.
Pomagajo lahko ljudem z alergijami. Na primer, če imate izcedek iz nosu, lahko na kroglice lave nanesete nekaj kapljic (2-3) eteričnega olja, ki pomaga pri zdravju dihal. 

Prednosti kamna iz lave

  • Čustvene koristi:

Kamni iz lave so čudoviti za pomiritev čustev. Ker kamni izvirajo iz surove energije, se šteje, da predstavljajo ponovno rojstvo in odlaganje nepotrebnih plasti čustvene navezanosti. To je edini kamen ali kristal, za katerega je znano, da je nastal iz nič drugega kot ognja in tako zagotavlja energijo in moč. Nekomu, ki se težko odloča ali je morda plašen, kamen lave zagotavlja moč in jasno razmišljanje.

  • Duhovne koristi:

Kamen lave je običajno podoben drugim zdravilnim dragim kamnom. Priporočljivo je, da svoj kamen iz lave nosite čim bližje koži. To omogoča boljšo absorpcijo in tako lahko energija steče. Za razbremenitev negativnih čustev je priporočeno, da nosite zapestnico tako, da so kamni čim bližje vašega utripa. Če nosite ogrlico pa, da vam bodo kamni čim bližje srcu.

Pomen kamna Lava 

Kamni iz lave imajo veliko pomenov in simbolike. Lava kamen naj bi lajšal tesnobo, spodbujal čustveno umirjenost in prinašal občutek sproščenosti.
Imel naj bi zelo močne duhovne učinke na človeški um. Rečeno je, da čisti negativne misli in čustva ter spodbuja ustvarjalnost. Prav tako naj bi z lahkoto izboljšal vašo vsakodnevno komunikacijo in interakcijo z drugimi ljudmi.
Najbolj znan je kot "kamen za ozemljitev", za katerega verjamejo, da nas povezuje z materjo Zemljo, ter daje moč in pogum v času sprememb in stresa. Prav tako naj bi ljudem nudil napotke in pogum v situacijah, ko jih potrebujejo.
Ljudska izročila namigujejo, da so vojakom dali kamne iz lave, da bi jim pomagali ostati mirni in črpali moč v boju.

Zdravilne lastnosti kamnov lave

Zaradi močne povezave z zemljo ima kamen lave številne zdravilne lastnosti. To je kamen ponovnega rojstva in novih začetkov. Močno podpira eno najpomembnejših čaker v našem telesu: korensko čakro.

 Zdravilne lastnosti lahko povežemo z

-Intenzivnostjo energije

-Stabilnost in prizemljenost duha

-Pogum in moč

-Lajšanje mišične napetosti

-Jasnost osredotočanja pri komunikaciji

-Pomirja obvladovanje jeze

-Energijo za dvig razpoloženja

-Lajšanje tesnobe

Kamen lave vas lahko nauči zanetiti ogenj v sebi in omogočiti, da se pokaže vaš pravi izraz. Ko se dotaknete energije tega neverjetnega kamna, lahko črpate iz svoje notranjosti novo moč za premagovanje osebnih izzivov. Ta kamen ima ognjeno moč in vam zagotovi veliko energije.
Dovolite, da vas moč kamna spodbudi, motivira in navdihne v kateri koli situaciji, v kateri se znajdete. Ne glede na to, ali je situacija dobra ali slaba, naj vam ta kamen da moč, ki jo potrebujete, in modrost, da vas ozemlji.

Ogenj v naši notranjosti

Vsi imamo v sebi ogenj in naša usoda je, da ga vnamemo. Še pomembneje pa je, da moraš biti sposoben najti, kaj je tisto, kar te res vsak dan spravi iz postelje. Ta majhna dejanja opisujejo življenje, ki bi ga radi živeli, in velike spremembe, ki so potrebne za dosego tega.

 

KAMEN LAVE je zaradi njegove sposobnosti idealen za  kombiniranja z eteričnimi olji za nadaljnje izboljšanje duševnega in fizičnega ravnovesja. Zaradi porozne površine je idealen za vpijanje olj. Lahko dolgo zadrži esence eteričnih olj in se lahko uporablja kot difuzor. Le ena ali dve kapljici vašega najljubšega eteričnega olja vam bo pripomoglo, da vas razbremeni in pomaga pri tesnobi ali sprostitvi.

Eterična olja so za namen pomirjanja, sproščanja in odganjanja črnih misli uporabljajo že tisočletja. Njihovi učinki navdušujejo tudi sodobne znanstvenike, zato so naredili mnogo študij, ki potrjujejo njihove neverjetne lastnosti.

Zapestnica je prilagodljiva za vsa zapestja.

***

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.