• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska zapestnica Aventurin z kompletom kristalov

  • Koda: 00046
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz naravnih kristalov Aventurina in komplet energijskih kristalov

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Aventurin velja za kamen sreče, ki pomaga pri odpiranju srčne čakre in uravnovešanju čustev. Na duhovni ravni pomaga pri vzpostavljanju stika z višjimi vibracijami, kar lahko privede do povečanja intuicije in notranje modrosti. Prav tako se verjame, da aventurin pomaga pri čiščenju negativne energije in krepi zaupanje v lastne sposobnosti.

V zdravilstvu se uporablja za lajšanje stresa, tesnobe in depresije ter za krepitev imunskega sistema. Aventurin naj bi tudi pomagal pri težavah z očmi, kožo in hormonskimi neravnovesji. Priporočljiv je tudi za lajšanje bolečin v mišicah in sklepih ter za uravnavanje krvnega tlaka.

 
Komplet kristalov ; Kremen, Mokatit, Roževec

Kremen je ena najpogostejših mineralov na svetu in je povezan z duhovno rastjo in jasnovidnostjo. Kristal pomaga pri meditaciji, saj izboljša fokusiranje in poveča zavedanje. Pomaga nam, da se osredotočimo na tukaj in zdaj, kar je ključno za povečanje notranjega miru in razvijanje duhovnosti. Kremen tudi pomaga pri odpravljanju negativnih energij in je koristen pri zaščiti pred elektromagnetnimi valovi.

Mokatit je kristal, ki je povezan z notranjim mirom in ravnotežjem. Ta kristal pomaga pri izboljšanju koncentracije in razvoju pozornosti, kar je zelo koristno pri meditaciji. Mokatit pomaga tudi pri odpravljanju stresa in tesnobe ter spodbuja čustveno ravnovesje. Kristal pomaga pri odpravljanju blokad in ovir, kar lahko vodi do večje kreativnosti in zavedanja.

Roževec je kristal, ki je povezan z ljubeznijo, empatijo in sočutjem. Ta kristal pomaga pri odpiranju srčne čakre in povečanju notranje harmonije. Roževec pomaga pri sprejemanju ljubezni in pri razvijanju empatije do drugih. Kristal lahko tudi pomaga pri odpravljanju negativnih čustev, kot so jeza, zavist in zamere, ter spodbuja pozitivna čustva, kot so ljubezen, sreča in zadovoljstvo.

Vse tri kristale lahko uporabljamo za različne namene. Lahko jih nosimo na telesu, jih položimo na določene dele telesa ali jih uporabljamo med meditacijo. Kristale lahko tudi postavimo v prostor, da pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne energije in odpravljanju negativne.

Vendar pa je pomembno vedeti, da kristali niso nadomestek za zdravniško oskrbo. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se posvetujte s svojim zdravnikom ali terapevtom.

Kristali pa lahko vsekakor pomagajo pri spodbujanju zdravja in dobrega počutja na duhovnem in zdravilnem nivoju.

Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala