• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska zapestnica iz barvnih sedimentnih kamnov 07

  • Koda: 1170
  • EAN:

Zapestnica iz naravnih barvnih sedimentnih kamnov.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

 Zapestnica iz barvnih sedimentnih kamenin nosi globok pomen v duhovnem smislu, saj združuje moč in energijo kamnin, ki so se oblikovale skozi tisočletja. Sedimentne kamnine so nastale iz različnih sedimentov, kot so pesek, ilovica, glina in drobci drugih mineralov.

Duhovno gledano, zapestnica iz sedimentnih kamenin predstavlja povezavo z Zemljo in njenimi energijami. Kamnine so shranile stoletja naravnih procesov, in nosijo stabilnost, trdnost ter harmonijo, ki jo Zemlja predstavlja.

Vsaka kamnina na zapestnici ima svojo vibracijo in energijo. Na primer, jaspis predstavlja stabilnost, povezavo z naravo in notranjo moč. Ahat prinaša uravnoteženje in zaščito, pomirja um in odpira pot k duhovnemu razvoju. Sodalit spodbuja jasnost misli in komunikacijo ter podpira razumevanje globljih resnic.

Zapestnica iz sedimentnih kamenin nas opominja na pomembnost povezave z Zemljo in njenimi naravnimi energijami. Pomaga nam vzpostaviti harmonijo med našim notranjim svetom in zunanjim okoljem. Ta zapestnica nas spodbuja k zavedanju povezanosti z naravo, k ravnovesju in stabilnosti. Prinaša nam občutek miru, trdnosti in povezanosti z življenjsko energijo okoli nas.

Nositi zapestnico iz sedimentnih kamenin je lahko spomin, da smo del širšega naravnega cikla in da imamo moč za uravnoteženje in povezavo z energijami Zemlje. Prav tako nas opominja, da je pomembno negovati in spoštovati naravo ter se zavedati naše vloge v njej.

 

Zapestnica je prilagodljiva.

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.