• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijska zapestnica z kompletom kristalov

  • Koda: 00048
  • EAN:

Kristali so že tisočletja uporabljani za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali imajo edinstvene vibracije in lastnosti, ki se lahko uporabijo za spodbujanje duhovne rasti in blaginje.

Na duhovni ravni nam lahko naravni kristali pomagajo pri uravnoteženju naših energijskih centrov, kar lahko vodi do izboljšanja našega fizičnega in čustvenega počutja.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in vibracije, zato se lahko uporablja za različne namene, kot so povečanje notranjega miru, spodbujanje kreativnosti in manifestiranje želenih ciljev. Skrbno izbrani in uporabljeni naravni kristali lahko pomagajo pri vzpostavljanju harmonije in ravnovesja na duhovni ravni.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz naravnih kristalov, turkiza, kamene strele in lave

Kristali se že tisočletja uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast ter razvoj.

Kristali turkiz, kamena strela in lava v zapestnici 

...so dragocene kamnine, ki se pogosto uporabljajo v zdravljenju in duhovni praksi. Vsaka ima edinstveno vibracijo in energijo, ki nam lahko pomaga na različnih področjih našega življenja.

Turkiz je kristal modro-zelene barve, ki se uporablja za krepitev komunikacije, samozavesti in duhovne zrelosti. Pomaga nam pri vzpostavljanju globljih odnosov in odpiranju srca, kar nas lahko pripelje do notranjega miru. V zdravljenju se uporablja za lajšanje tesnobe in stresa.

Kamena strela je bleščeča kamnina, ki se uporablja za zaščito pred negativno energijo. Je simbol poguma, odločnosti in moči. Pomaga nam pri vzpostavljanju jasnosti in fokusa ter lajša simptome tesnobe in depresije.

Lava je vulkanska kamnina, ki jo lahko nosimo kot nakit ali uporabimo pri masaži. Pomaga nam pri spopadanju s stresom, saj lahko lajša napetost in izboljša cirkulacijo. Lava nam pomaga tudi pri odkrivanju notranje moči in poguma ter izboljšuje naše razpoloženje.

Vsi trije kristali imajo zdravilno in duhovno moč ter nam lahko pomagajo pri zdravljenju fizičnih in čustvenih težav. Če jih uporabljamo pravilno, lahko izboljšajo naše življenje in nas vodijo k notranjemu miru in harmoniji.

 

Kristali ahat, karneol in akvamarin so naravni minerali, ki se uporabljajo za zdravljenje in duhovno rast že tisočletja. Vsak kristal ima svojo edinstveno energijsko frekvenco in se uporablja za različne namene.

Ahat je zaščitni kamen, ki nam pomaga pri oblikovanju boljših navad in preprečuje negativne vplive drugih ljudi. Ahat spodbuja notranjo moč, samozavest in pogum, kar nam pomaga pri soočanju z izzivi in ovirami na naši duhovni in zdravilni poti.

Karneol je kamen, ki spodbuja ustvarjalnost in samozavest. Pomaga nam, da se osredotočimo na pozitivne vidike življenja in se znebimo negativnosti in strahu. Karneol spodbuja tudi fizično moč in vitalnost, kar je pomembno za zdravje in dobro počutje.

Akvamarin je kamen, ki nam pomaga pri duhovnem razvoju in notranjem miru. Spodbuja komunikacijo in izražanje resnice ter pomaga pri razumevanju in sprejemanju drugih ljudi. Akvamarin pomaga tudi pri zdravljenju težav z dihali in srčnimi težavami.

V kombinaciji ti trije kristali lahko delujejo še močneje. Skupaj lahko pomagajo pri premagovanju notranjih blokad in strahov, spodbujajo kreativnost in komunikacijo, in pomagajo pri zdravljenju fizičnih bolezni.

Da bi izkoristili moč kristalov, jih lahko nosite kot nakit, jih položite na telo med meditacijo ali jih preprosto postavite na vidno mesto v vašem domu ali pisarni.

Pomembno je, da redno čistite in polnite svoje kristale, da ohranijo svojo energijsko moč.


Zapestnico in kristale prejmete v darilni škatlici z opisom posameznega kristala