• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 1

  • Koda: 00015
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - LABRADORIT, MESEČEV KAMEN IN AHAT

Ahat, mesečev kamen in labradorit so trije kristali, ki imajo številne duhovne in zdravilne lastnosti. V nadaljevanju bomo raziskali vsakega od njih posebej.

Ahat je kristal, ki se pogosto uporablja za zaščito pred negativno energijo in za krepitev čustvene stabilnosti. Pomaga pri uravnavanju čustev in prinaša notranji mir. Ahat lahko pomaga tudi pri krepitvi samozavesti in odločnosti, saj spodbuja pogum in samozavest. Ta kristal je povezan tudi s koreninsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri krepitvi čustvene povezanosti z zemljo in občutku varnosti.

Mesečev kamen je kristal, ki je povezan z ženskimi energijami in je lahko zelo koristen pri uravnavanju hormonskega ravnovesja. Pomaga pri spodbujanju plodnosti in rodnosti, ter je povezan s sakralno in tretjo čakro, kar pomaga pri spodbujanju kreativnosti in življenjske energije. Mesečev kamen lahko pomaga tudi pri uravnavanju čustev in prinaša notranji mir ter jasnost.

Labradorit je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in spodbujanja duhovne rasti. Pomaga pri spodbujanju notranje moči in samozavesti, kar lahko pripomore k premagovanju ovir na poti do osebnega razvoja. Labradorit je tudi kristal preobrazbe, ki lahko pomaga pri preoblikovanju strahu in negotovosti v pogum in jasnost. Povezan je s tretjo očesno čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri razvoju duhovne jasnosti in intuitivnih sposobnosti.

Vse tri kristale lahko uporabljamo tudi pri zdravilnem zdravljenju. Ahat lahko pomaga pri spodbujanju fizične moči in vzdržljivosti, ter pomaga pri spodbujanju zdravja kosti in zob. Mesečev kamen lahko pomaga pri spodbujanju hormonskega ravnovesja in uravnavanju prebavnega sistema, medtem ko labradorit lahko pomaga pri zdravljenju motenj spanja in bolezni, povezanih s ščitnico.

Vendar pa je pomembno, da se zavedamo, da kristali ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali strokovnega zdravniškega nasveta.

 

Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.