• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 4

  • Koda: 00018
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - MODRI AHAT, AMAZONIT IN JASPIS

Modri ahat, jaspis in amazonit so trije kristali, ki imajo številne duhovne in zdravilne lastnosti. V nadaljevanju bomo raziskali vsakega od njih posebej.

Modri ahat je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in spodbujanja čustvene stabilnosti. Ta kristal je povezan s koreninsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri krepitvi čustvene povezanosti z zemljo in občutku varnosti. Modri ahat lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranjega miru in jasnosti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje komunikacije in izražanja ter krepitev samozavesti.

Jaspis je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in pomaga pri stabilizaciji čustev. Ta kristal je povezan s koreninsko čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri krepitvi čustvene povezanosti z zemljo in občutku varnosti. Jaspis lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranje moči in samozavesti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje fizične moči in vzdržljivosti.

Amazonit je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti zaščite pred negativno energijo in spodbujanja čustvene harmonije. Ta kristal je povezan z grleno čakro, kar pomeni, da lahko pomaga pri spodbujanju jasne in učinkovite komunikacije. Amazonit lahko pomaga tudi pri spodbujanju notranje harmonije in čustvene stabilnosti ter pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za spodbujanje kreativnosti in izražanja.

Vse tri kristale lahko uporabljamo tudi pri zdravilnem zdravljenju. Modri ahat lahko pomaga pri spodbujanju fizične moči in vzdržljivosti, ter pomaga pri spodbujanju zdravja kosti in zob. Jaspis lahko pomaga pri spodbujanju krvnega obtoka in zdravju srca, medtem ko amazonit lahko pomaga pri spodbujanju zdravja ledvic in pomaga pri lajšanju bolečin v vratu in ramenih.

Poleg tega pa vsak od teh kristalov ponuja tudi svoje edinstvene duhovne lastnosti. Modri ahat lahko pomaga pri spodbujanju komunikacije in izražanja ter krepitev samozavesti. Jaspis lahko pomaga pri spodbujanju kreativnosti in izražanja ter pomaga pri razvijanju notranje moči. Amazonit pa lahko pomaga pri spodbujanju intuicije in duhovne rasti, ter pomaga pri uravnoteženju čustev in čiščenju uma.

V skladu s tradicionalno uporabo kristalov lahko modri ahat, jaspis in amazonit uporabljamo tudi kot pripomoček pri meditaciji, saj pomagajo pri čiščenju in uravnoteženju energijskih centrov v telesu ter pri spodbujanju duhovne rasti. Lahko jih nosimo kot nakit (žepni kristal) ali jih položimo na določeno mesto na telesu med meditacijo.

Pomembno je vedeti, da kristali niso nadomestek za zdravniško pomoč, vendar pa lahko delujejo kot dopolnilo k drugim oblikam zdravljenja ter pomagajo pri spodbujanju pozitivnih sprememb v življenju. Pri uporabi kristalov je pomembno, da jih redno čistimo in polnimo, da ohranijo svojo energijo in učinkovitost.

 


 

Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.