• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 5

  • Koda: 00019
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - AMETIST, ZELENI AHAT IN MODRI KREMEN

Modri kremen, ametist in zeleni ahat so trije zelo različni kristali, vsak s svojimi edinstvenimi duhovnimi in zdravilnimi lastnostmi.

Modri kremen je znan kot kristal komunikacije in izražanja, saj spodbuja jasnost v komunikaciji ter odpira grleni čakro. Pomaga pri izražanju resnice ter izboljšuje samozavest pri nastopanju v javnosti. Na fizični ravni lahko pomaga pri lajšanju vnetij grla in vnetnih procesov v telesu.

Ametist je ena izmed najbolj znanih vrst kristalov in velja za simbol duhovne zavesti in harmonije. Pomaga pri pomirjanju uma in izboljšuje kakovost spanja, saj odstranjuje stres in napetosti. Ametist je tudi učinkovit pri čiščenju negativne energije in blokad v energijskem polju, kar pomaga pri uravnoteženju čaker in izboljšuje fizično in duševno zdravje.

Zeleni ahat je kristal, ki pomaga pri uravnoteženju čustev in spodbuja notranji mir ter harmonijo. Pomaga pri povečevanju zavedanja o lastnih čustvih in pri sprejemanju sprememb. Na fizični ravni lahko pomaga pri lajšanju težav s prebavo in izboljšuje delovanje srca.

Ti trije kristali se pogosto uporabljajo skupaj, saj imajo skupne lastnosti, kot so pomirjanje uma, izboljšanje čustvene stabilnosti in uravnoteženje energijskih centrov v telesu. Lahko se jih uporablja pri meditaciji ali kot nakit, da bi okrepili njihove učinke. Zeleni ahat in ametist lahko postavimo na tretje oko med meditacijo, da bi spodbudili intuicijo in razvoj duhovne zavesti.

Pomembno je vedeti, da so kristali le eno izmed orodij za ohranjanje fizičnega in duhovnega zdravja ter ne nadomeščajo medicinske oskrbe ali zdravniškega nasveta. Vendar pa lahko s svojimi edinstvenimi lastnostmi in energijami pomagajo pri uravnoteženju in harmonizaciji telesa in duha.

 

Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.