• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 6

  • Koda: 00020
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - JASPIS, VIOLA AHAT IN ROŽEVEC

Roževec je kristal srca in ima zelo pomirjujoč in pomirjevalen učinek na čustveno ravnovesje. Pomaga pri odpiranju srčne čakre in spodbuja ljubezen do samega sebe ter do drugih. Roževec je tudi znan po svoji sposobnosti uravnavanja krvnega tlaka in izboljšanju cirkulacije ter preprečevanju bolezni srca.

Viola ahat je kristal harmonije in ravnotežja. Pomaga pri vzpostavljanju notranjega miru in umirjanju uma. Viola ahat ima tudi zdravilne lastnosti in pomaga pri lajšanju bolečin, zniževanju vročine in izboljšanju prebave. Kristal spodbuja tudi vztrajnost in pomaga pri premagovanju ovir.

Jaspis je močan in zaščitniški kristal, ki pomaga pri ohranjanju pozitivne energije in odstranjevanju negativnih vplivov. Jaspis pomaga pri krepitvi samozavesti in samospoštovanja ter spodbuja notranjo moč. Kristal ima tudi zdravilne lastnosti in pomaga pri lajšanju stresa, izboljšanju prebave in spodbujanju imunskega sistema. Jaspis se pogosto uporablja tudi za lajšanje bolečin in izboljšanje spanja.

Vsi trije kristali so zelo močni in imajo edinstvene lastnosti. Njihova energija lahko pomaga pri lajšanju čustvenih in fizičnih težav ter spodbuja notranje ravnovesje in duhovno rast.


Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.