• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 7

  • Koda: 00021
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - KAMENA STRELA, SODALIT, AMETIST IN TIGROVO OKO

Kamen strela je čudovit kristal, ki ima močne duhovne in zdravilne lastnosti. Kot kristal zaščite in stabilnosti, pomaga pri odstranjevanju negativne energije iz okolja in osebnega polja. Kristal ima tudi pomirjujoč učinek in pomaga pri uravnavanju čustev ter razvijanju jasnega razmišljanja. Kamen strela pomaga pri povezovanju z notranjim jazom in spodbuja duhovno rast ter osebnostni razvoj.

Sodalit je kristal, ki pomaga pri razvijanju jasnega razmišljanja in intuicije. Kristal pomaga pri odpiranju tretjega očesa in spodbuja duhovno rast ter globlje razumevanje sebe in sveta okoli nas. Sodalit je tudi kristal zaščite in spodbuja notranji mir ter pozitivno energijo. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter izboljšuje prebavo in spanec.

Ametist je eden najbolj znanih kristalov in je znan po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih. Kristal pomaga pri čiščenju negativne energije in razvijanju intuicije. Ametist ima tudi pomirjujoč učinek na čustva in pomaga pri premagovanju tesnobe ter stresa. Kristal spodbuja duhovno rast ter notranji mir in pomaga pri izboljšanju spomina in koncentracije. Ametist ima tudi zdravilne lastnosti in pomaga pri lajšanju glavobolov, nespečnosti in bolezni dihal.

Tigrovo oko je kristal, ki pomaga pri premagovanju strahu in razvijanju samozavesti. Kristal spodbuja notranjo moč in vztrajnost ter pomaga pri premagovanju ovir. Tigrovo oko ima tudi zaščitniško energijo in pomaga pri ohranjanju pozitivne energije ter odstranjevanju negativnih vplivov. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, izboljšuje prebavo in cirkulacijo ter spodbuja imunski sistem.

Vsi štirje kristali so izjemno močni in imajo edinstvene lastnosti, ki lahko pomagajo pri duhovni rasti, zdravljenju in osebnostnem razvoju.


Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.