• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Energijski komplet kristalov z ogrlico orgonita - 8

  • Koda: 00022
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v umu, duši, telesu in domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 17,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Naravni kristali so minerali, ki se tvorijo v naravi in imajo edinstvene lastnosti. Zaradi svojih energijskih lastnosti nam lahko pomagajo tako na duhovni kot fizični ravni.

ORGONITNE OGRLICE

Obeski iz orgonitov so del nakita, ki so sestavljeni iz smole, kovin in različnih vrst kristalov. Verjame se, da lahko obeski iz orgonitov pomagajo tako pri duhovnem kot fizičnem zdravljenju, na podoben način kot običajni orgoniti.

Obeski iz orgonitov naj bi imeli pozitivne učinke na človekovo energijsko polje in naj bi pomagali pri uravnavanju pretoka energije v telesu. Kristali, ki so vgrajeni v orgonite, imajo različne lastnosti in vibracije, ki naj bi pozitivno vplivale na čustveno in fizično stanje.

Poleg tega lahko obeski iz orgonitov pomagajo pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem, ki ga oddajajo elektronske naprave, in drugimi negativnimi vplivi v okolju. Številni ljudje poročajo o pozitivnih učinkih nošenja obeskov iz orgonitov, na primer o izboljšanju počutja, zmanjšanju stresa in povečani duševni jasnosti.

Kljub temu pa je pomembno, da se zavedamo, da obeski iz orgonitov ne morejo nadomestiti tradicionalne medicine ali zdravniškega nasveta. Če imate kakršnekoli zdravstvene težave, se vedno najprej posvetujte s strokovnjakom.

KOMPLET KRISTALOV - AMAZONIT, LABRADORIT, MODRI AHAT, LAPIS LAZURI, VIOLA AHAT

Amazonit je kristal, ki pomaga pri razvijanju čustvene stabilnosti in uravnavanju čustev. Kristal pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe ter spodbuja notranji mir in harmonijo. Amazonit je tudi kristal zaščite in pomaga pri odstranjevanju negativne energije iz okolja in osebnega polja. Kristal spodbuja komunikacijo in izražanje čustev ter pomaga pri razvijanju samozavesti in osebnostnem razvoju.

Labradorit je kristal, ki pomaga pri razvijanju intuicije in duhovne rasti. Kristal pomaga pri odpiranju tretjega očesa in spodbuja duhovno rast ter globlje razumevanje sebe in sveta okoli nas. Labradorit je tudi kristal zaščite in pomaga pri odstranjevanju negativne energije ter spodbuja notranji mir in pozitivno energijo. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter izboljšuje prebavo in spanec.

Modri ahat je kristal, ki pomaga pri razvijanju čustvene stabilnosti in pomirjanju čustev. Kristal pomaga pri uravnavanju čustev ter razvijanju jasnega razmišljanja. Modri ahat je tudi kristal zaščite in spodbuja notranji mir ter pozitivno energijo. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter izboljšuje komunikacijo in medsebojne odnose.

Lapis lazuli je kristal, ki pomaga pri razvijanju intuicije in duhovne rasti. Kristal pomaga pri odpiranju tretjega očesa in spodbuja duhovno rast ter globlje razumevanje sebe in sveta okoli nas. Lapis lazuli je tudi kristal zaščite in pomaga pri odstranjevanju negativne energije ter spodbuja notranji mir in pozitivno energijo. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter izboljšuje komunikacijo in medsebojne odnose.

Viola ahat je kristal, ki pomaga pri razvijanju duhovne rasti in osebnostnem razvoju. Kristal spodbuja notranji mir ter pozitivno energijo in pomaga pri uravnavanju čustev ter razvijanju jasnega razmišljanja. Viola ahat je tudi kristal zaščite in pomaga pri odstranjevanju negativne energije ter spodbuja pozitivno energijo in blaginjo. Kristal pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter izboljšuje prebavo in spanec.

Vsak kristal ima edinstvene lastnosti in lahko pomaga pri duhovni rasti, zdravljenju in osebnostnem razvoju.  Kljub vsemu, pa je pomembno vedeti, da kristali niso nadomestilo za medicinsko zdravljenje in se ne smejo uporabljati kot edini način zdravljenja bolezni ali stanj. Kristali so lahko koristni pripomočki pri zdravljenju, vendar le v kombinaciji z drugimi terapevtskimi pristopi, kot so medicinska terapija, terapevtske vaje, zdrav življenjski slog in podobno.

Komplet kristalov z Orgonitno ogrlico dobite v darilni embalaži in je lahko tudi čudovito darilo.