• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za BISTER SPOMIN

  • Koda: 00012
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

 Pomembno je, da jih redno očistite in polnite z energijo sonca ali lune, da ohranite njihove zdravilne in duhovne lastnosti.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.

 Nekateri kristali so znani po svojih lastnostih, ki pomagajo pri povečanju spomina in koncentracije.

Trije kristali, ki so posebej priljubljeni zaradi svojih zmožnosti, da zbistrijo spomin, so tigrovo oko, akvamarin in roževec.

Tigrovo oko je kristal, ki je znan po svoji sposobnosti, da pomaga pri koncentraciji in fokusu. Pomaga lahko pri spodbujanju jasnosti misli in pri povečanju samozavesti, kar lahko vodi do izboljšanja spomina. Ta kristal je tudi znan po svoji zaščitni naravi, ki lahko pomaga pri blokiranju negativne energije, ki lahko vpliva na vaše počutje.

Akvamarin je kristal, ki pomaga pri izboljšanju komunikacije in izražanju resnice. Pomaga lahko tudi pri lajšanju anksioznosti, strahu in stresa, kar lahko vpliva na izboljšanje spomina. Ta kristal lahko pomaga tudi pri spodbujanju jasnosti misli in pri odpravljanju zmedenosti, kar je pomembno za dober spomin.

Roževec je kristal, ki se pogosto uporablja za izboljšanje odnosov in ljubezni. Pomaga lahko pri spodbujanju samozavesti in ljubezni do samega sebe, kar lahko vodi do izboljšanja spomina. Roževec lahko pomaga tudi pri lajšanju stresa in tesnobe, kar je lahko koristno pri ohranjanju zdravega spomina.

Vsi ti kristali so znani po svojih duhovnih lastnostih, ki lahko pomagajo pri izboljšanju spomina. Kristali naj bi delovali tako, da uravnotežijo energijsko polje v telesu, kar lahko izboljša fizično in duševno počutje. Vendar pa je pomembno omeniti, da kristali ne morejo nadomestiti zdravstvene oskrbe, temveč se lahko uporabljajo kot dopolnilo k zdravljenju.

 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC