• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za DOBRE ODNOSE

  • Koda: 0005
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.


Kristali so lahko zelo koristni pri izboljševanju odnosov z drugimi ljudmi.

V nadaljevanju bomo predstavili tri kristale, ki so znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih za dobre odnose: ametist, kamena strela in amazonit.

Ametist je kristal, ki lahko pomaga pri izboljšanju medsebojne komunikacije in odnosov. Ta kristal pomaga pri umirjanju uma in lajšanju stresa, kar lahko pomaga pri preprečevanju konfliktov in izboljševanju razumevanja med ljudmi. Ametist lahko pomaga tudi pri razvijanju empatije, ki je pomembna za razumevanje in sočutje do drugih ljudi. Kristal lahko tudi spodbuja poštenost in iskrenost, ki so ključnega pomena za zdrave in pozitivne odnose.

Kamena strela je kristal, ki je znan po svojih lastnostih za uravnavanje čustev in harmoniziranje odnosov. Ta kristal lahko pomaga pri razvijanju empatije in sočutja do drugih ljudi ter pri odpiranju srčne čakre, ki je središče za ljubezen in sočutje. Kamena strela lahko pomaga tudi pri odstranjevanju negativnih misli in čustev, ki lahko ovirajo razumevanje in komunikacijo med ljudmi.

Amazonit je kristal, ki spodbuja komunikacijo in razumevanje v odnosih. Ta kristal lahko pomaga pri odpiranju grlene čakre, ki je središče za komunikacijo in izražanje sebe. Amazonit lahko pomaga tudi pri pomirjanju uma in lajšanju stresa, kar lahko prispeva k boljšemu razumevanju med ljudmi. Kristal lahko tudi spodbuja poštenost in iskrenost, ki so ključnega pomena za zdrave in pozitivne odnose.

Uporaba kristalov za izboljšanje odnosov se lahko izvaja na različne načine, kot so nošenje kristalov kot nakita,nošenje kot žepni kristal, postavljanje v prostor ali meditacija z njimi. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo, da bomo lahko izkoristili njihovo polno potencialno moč. Meditacija z kristali lahko pomaga pri razvijanju empatije, sočutja in izboljšanju komunikacije v odnosih. Uporaba kristalov ni nadomestilo za strokovno pomoč, vendar pa lahko v kombinaciji z drugimi metodami pomaga pri izboljševanju odnosov z drugimi ljudmi.


Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC