• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za DOM

  • Koda: 0002
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

Kristali so že stoletja uporabljeni kot orodja za zdravljenje in duhovno rast, saj se verjame, da imajo posebno energijo, ki lahko vpliva na naše telo, um in duha. Poleg tega lahko kristali tudi ščitijo domove pred negativno energijo in krepijo pozitivno.

Med najbolj priljubljenimi kristali za zaščito domov so ahat, mesečev kamen in jaspis.

Ahat je znan kot zaščitni kristal, ki pomaga pri vzpostavitvi harmonije in miru v domu. Ima zmožnost odbijanja negativne energije, zato se ga uporablja za zaščito pred škodljivimi vplivi. Ahat se prav tako povezuje s čakro korenskega centra, ki vpliva na občutek varnosti in stabilnosti. Tako lahko ahat pomaga krepiti te občutke v domu in zagotoviti občutek varnosti in zaščite.

Mesečev kamen se pogosto uporablja za izboljšanje medsebojnih odnosov in povezav, zato je odličen kristal za uporabo v družinskih prostorih. Pomaga pri odpiranju srca in spodbuja izražanje ljubezni ter sočutja. Poleg tega mesečev kamen pomaga uravnotežiti čustva in zmanjšati stres. Ta kristal se pogosto uporablja tudi za zaščito pred negativno energijo, še posebej v zvezi z emocionalnimi napadi.

Jaspis je eden najbolj razširjenih kristalov za zaščito, saj pomaga pri odstranjevanju negativne energije in preprečuje vdor negativnih vplivov v dom. Prav tako se uporablja za uravnavanje energije v prostoru, saj se povezuje s čakrami korenskega in solarnega pleksusa, ki sta ključni za občutek stabilnosti, moči in notranje moči. Jaspis lahko prav tako pomaga pri izboljšanju komunikacije v domu in krepi občutek skupnosti.

V zaključku, uporaba kristalov, kot so ahat, mesečev kamen in jaspis, lahko pomaga pri zaščiti doma pred negativno energijo ter ustvarjanju pozitivne in harmonične energije. Pri izbiri kristalov se lahko uporabljajo tudi osebni občutki in izkušnje, saj se boste tako lažje povezali s kristalom in izkoristili njegovo energijo za izboljšanje kakovosti vašega življenja v domu.


Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC