• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za JASNO PRESOJO

  • Koda: 0007
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.


Kristali so že stoletja uporabljeni za različne namene, vključno z zdravljenjem in duhovnim razvojem. Verjame se, da vsak kristal oddaja posebno energijo, ki lahko vpliva na naše telo, um in duha.

Med kristali, ki lahko pomagajo pri jasni presoji in razmišljanju, so pirit, roževec in lapis lazuli.

Pirit je kristal, ki se pogosto uporablja za pomoč pri razmišljanju in jasnem presojanju. Ta kristal lahko spodbuja mentalno kreativnost, kar lahko vodi do novih idej in rešitev za težave. Poleg tega pirit spodbuja samozavest in krepi odločnost pri sprejemanju odločitev. Pirit je tudi koristen pri uravnavanju čustev, saj lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo.

Roževec je kristal, ki se pogosto uporablja za izboljšanje čustvene povezave in harmonije v odnosih. Ta kristal pomaga pri odpiranju srca in spodbuja izražanje ljubezni ter sočutja. Roževec lahko prav tako pomaga pri razreševanju čustvenih blokad, ki lahko vplivajo na naše odločitve in razmišljanje. Poleg tega lahko roževec spodbuja občutek notranjega miru in sprostitve, kar lahko pripomore k bolj jasnemu razmišljanju.

Lapis lazuli je eden najbolj priljubljenih kristalov za spodbujanje jasnega razmišljanja in presoje. Ta kristal spodbuja mentalno kreativnost in intelektualno razmišljanje, kar lahko pomaga pri reševanju zapletenih problemov. Lapis lazuli je prav tako koristen pri uravnavanju čustev, saj lahko pomaga pri zmanjševanju stresa in tesnobe. Poleg tega lahko lapis lazuli pomaga pri izboljšanju koncentracije in fokusa, kar je še posebej koristno pri študiju in delu.

V zaključku, kristali, kot so pirit, roževec in lapis lazuli, lahko pomagajo pri jasnem razmišljanju in presoji. Pri izbiri kristalov se lahko uporabljajo tudi osebni občutki in izkušnje, saj se boste tako lažje povezali s kristalom in izkoristili njegovo energijo za izboljšanje kakovosti vašega življenja.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC