• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za JASNOVIDNOST

  • Koda: 0004
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.


Kristali so lahko koristni pri razvijanju in izboljševanju jasnovidnosti ter duhovne povezanosti.

V nadaljevanju bomo predstavili tri kristale, ki so znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih za jasnovidnost: ametist, črni turmalin in labradorit.

Ametist je kristal, ki spodbuja duhovno rast in razvoj ter pomaga pri razvijanju intuicije. Ta kristal je znan tudi po svojih lastnostih za čiščenje in zaščito, zato je lahko koristen pri odstranjevanju negativnih energij in misli, ki lahko ovirajo jasnovidnost. Ametist lahko pomaga pri pomirjanju uma in odpiranju jasnovidnega kanala, kar lahko prispeva k boljšemu razumevanju duhovnega sveta in njegovih skritih resnic.

Črni turmalin je kristal, ki pomaga pri zaščiti pred negativnimi energijami in lahko pomaga pri odpravljanju blokad na energetski ravni. Ta kristal lahko pomaga pri odstranjevanju strahu, ki lahko ovira razvoj jasnovidnosti, ter izboljšuje sposobnost osredotočenja in koncentracije. Črni turmalin lahko pomaga tudi pri odstranjevanju elektromagnetnega sevanja, ki lahko negativno vpliva na jasnovidnost.

Labradorit je kristal, ki izboljšuje intuicijo in duhovno povezanost. Ta kristal lahko pomaga pri odpiranju tretjega očesa, ki je pomembno središče za razvoj jasnovidnosti. Labradorit lahko pomaga pri razvijanju sposobnosti vizualizacije in pri prepoznavanju skritih resnic. Ta kristal lahko pomaga tudi pri pomirjanju uma in odstranjevanju miselnih blokad, ki lahko ovirajo razvoj jasnovidnosti.

Uporaba kristalov za jasnovidnost se lahko izvaja na različne načine, kot so nošenje kristalov kot nakita, žepni kristali, postavljanje v prostor ali meditacija z njimi. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo, da bomo lahko izkoristili njihovo polno potencialno moč. Meditacija z kristali lahko pomaga pri odpiranju jasnovidnega kanala in razvoju intuicije ter duhovne povezanosti. Uporaba kristalov ni nadomestilo za strokovno pomoč, vendar pa lahko v kombinaciji z drugimi metodami pomaga pri izboljševanju jasnovidnosti in razvijanju duhovnosti.


Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC