• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za LJUBEZEN

  • Koda: 0009
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru. Pomembno je, da jih redno očistite in polnite z energijo sonca ali lune, da ohranite njihove zdravilne in duhovne lastnosti.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.

Kristali imajo lahko pomembno vlogo pri spodbujanju ljubezni in harmonije v naših odnosih.

V nadaljevanju bomo predstavili tri kristale, ki so znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih za ljubezen: roževec, oniks in labradorit.

Roževec je kristal, ki se pogosto povezuje z ljubeznijo. Ta kristal pomaga odpirati srčno čakro in spodbuja ljubečo energijo, ki se lahko razširi na druge. Roževec pomaga pri preseganju negativnih čustev, kot so žalost, ljubosumje in jeza, in spodbuja pozitivne čustvene izkušnje. Ta kristal lahko pomaga pri izboljšanju odnosov in spodbuja harmonijo in mir med partnerjema.

Oniks je kristal, ki pomaga pri uravnoteženju in krepi duhovno moč, kar lahko vpliva tudi na ljubezenske odnose. Oniks pomaga pri zaščiti pred negativno energijo in lahko izboljša samozaupanje ter samospoštovanje. Prav tako lahko oniks pomaga pri izboljšanju komunikacije v odnosu, saj lahko pomaga pri odpravljanju strahov in blokad ter omogoča jasnost misli.

Labradorit je kristal, ki lahko pomaga pri odkrivanju skritih resnic in odklepanju duhovnega potenciala, kar lahko vpliva tudi na ljubezenski odnos. Ta kristal spodbuja intuicijo in lahko pomaga pri razumevanju notranjih občutkov in čustev. Labradorit lahko izboljša tudi komunikacijo in pomaga pri preprečevanju nesporazumov v odnosu.

Uporaba kristalov za ljubezen se lahko izvaja na različne načine, kot so nošenje kristalov kot nakita, žepni kristali, postavljanje v prostor ali meditacija z njimi. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo, da bomo lahko izkoristili njihovo polno potencialno moč. Uporaba kristalov ni nadomestilo za strokovno pomoč, vendar pa lahko v kombinaciji z drugimi metodami spodbudimo pozitivne spremembe v naših odnosih in poskrbimo za več ljubezni in harmonije.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC