• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za SREČO IN BLAGINJO

  • Koda: 00011
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

 Pomembno je, da jih redno očistite in polnite z energijo sonca ali lune, da ohranite njihove zdravilne in duhovne lastnosti.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.

Kristali lahko igrajo pomembno vlogo pri povečanju osebne moči in notranje moči ter lahko pomagajo pri premagovanju izzivov, ki jih prinaša življenje.

Pirit je kristal, ki pomaga pri povečanju samozavesti in osebne moči. Ta kristal spodbuja notranjo moč in lahko pomaga pri odpravljanju strahov in negotovosti. Pirit pomaga tudi pri zaščiti pred negativno energijo in lahko izboljša sposobnost obvladovanja stresnih situacij. Ta kristal lahko pomaga tudi pri razvijanju in ohranjanju pozitivne samopodobe ter samozavesti.

Labradorit je kristal, ki pomaga pri odkrivanju skritega potenciala in izboljšuje intuicijo. Ta kristal lahko pomaga pri razvijanju samozavesti in notranje moči, saj spodbuja osebno rast in razvoj. Labradorit lahko pomaga pri odpravljanju negativnih misli in čustev ter izboljšuje splošno dobro počutje. Ta kristal lahko pomaga tudi pri sprejemanju novih izzivov in pri prilagajanju novim situacijam.

Ametist je kristal, ki lahko pomaga pri povečanju notranje moči in samozavesti. Ta kristal spodbuja duhovno rast in razvoj ter pomaga pri odpravljanju negativnih misli in čustev. Ametist lahko izboljša tudi spalne navade in pomaga pri odpravljanju stresa in tesnobe. Ta kristal lahko pomaga pri odpravljanju odvisnosti in drugih slabih navad ter pomaga pri izboljševanju samospoštovanja.

Uporaba kristalov za osebno moč se lahko izvaja na različne načine, kot so nošenje kristalov kot žepne kamne, kot nakita, postavljanje v prostor ali meditacija z njimi. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo, da bomo lahko izkoristili njihovo polno potencialno moč. Uporaba kristalov ni nadomestilo za strokovno pomoč, vendar pa lahko v kombinaciji z drugimi metodami pomaga pri povečanju osebne moči in notranje moči ter premagovanju izzivov, ki jih prinaša življenje.

 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC