• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za SREČO

  • Koda: 0008
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

Kristali so že dolgo uporabljeni za različne namene, vključno z zdravljenjem in duhovnim razvojem. Verjame se, da vsak kristal oddaja posebno energijo, ki lahko vpliva na naše telo, um in duha. Med kristali, ki lahko pomagajo pri privabljanju sreče, so tigrovo oko, kamena strela in ahat.


Tigrovo oko, kamena strela in viola ahat so trije različni kristali, ki imajo vsak svoje edinstvene duhovne in zdravilne lastnosti.

Tigrovo oko je kamen zaščite in poguma. Pomaga pri spodbujanju samozavesti in pri odpravljanju strahov ter pri kreiranju novega in boljšega življenja. Tigrovo oko je povezano s čakro korena, ki vpliva na našo vitalnost in stabilnost.

Kamena strela je kamen osredotočenosti in koncentracije. Pomaga pri spodbujanju intelektualne jasnosti in pri odpravljanju omejujočih misli. Kamena strela je povezana s čakro tretjega očesa, ki vpliva na našo duhovno povezavo in jasnost misli.

Viola ahat je kamen ravnovesja in harmonije. Pomaga pri spodbujanju čustvene stabilnosti in pri odpravljanju notranjih konfliktov. Viola ahat je povezan s čakro srca, ki vpliva na našo sposobnost izražanja in sprejemanja ljubezni.

Vsak od teh kristalov lahko pomaga pri spodbujanju pozitivnih sprememb v vašem življenju. Lahko jih nosite s seboj kot žepni kristal, jih uporabljate pri meditaciji ali pa jih postavite v svoj dom ali na delovno mesto, da pomagajo pri čiščenju energije in spodbujajo pozitivne vibracije. Pomembno je, da se z njimi povežete in se zavedate njihove energije. Lahko jih uporabljate tudi za pomoč pri obvladovanju stresa, tesnobe in drugih čustvenih izzivov. Vsak od teh kristalov ima tudi posebne fizične lastnosti, ki lahko pomagajo pri telesnih bolečinah in zdravstvenih težavah. Na primer, tigrovo oko se lahko uporablja za pomoč pri prebavnih težavah, kamena strela pa lahko pomaga pri bolečinah v hrbtu in ramenih. Viola ahat pa se lahko uporablja za zdravljenje težav z živčnim sistemom.

 Pomembno je, da jih redno očistite in polnite z energijo sonca ali lune, da ohranite njihove zdravilne in duhovne lastnosti.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC