• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za USTVARJALNOST

  • Koda: 0006
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

Kristali lahko pomagajo pri spodbujanju ustvarjalnosti in pri odklepanju vašega notranjega potenciala.

V nadaljevanju bomo predstavili tri kristale, ki so znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih za spodbujanje ustvarjalnosti: kalcedon, labradorit in amazonit.

Kalcedon je kristal, ki je znan po svojih lastnostih za spodbujanje kreativnosti in izražanja sebe. Ta kristal pomaga pri odpiranju grlene čakre, ki je središče za izražanje in komunikacijo. Kalcedon lahko pomaga pri odstranjevanju strahov in blokad, ki ovirajo izražanje sebe ter spodbuja samozavest in pogum pri izražanju idej. Kristal lahko tudi pomaga pri izboljševanju samodiscipline, ki je ključnega pomena za doseganje ustvarjalnih ciljev.

Labradorit je kristal, ki je znan po svojih lastnostih za spodbujanje intuicije in ustvarjalnosti. Ta kristal pomaga pri odpiranju tretjega očesa, ki je središče za jasnovidnost in intuicijo. Labradorit lahko pomaga pri spodbujanju ustvarjalnih idej ter pri razvoju in izboljševanju sposobnosti za intuitivno ustvarjanje. Kristal lahko tudi pomaga pri odstranjevanju strahov in blokad, ki lahko ovirajo kreativni proces.

Amazonit je kristal, ki spodbuja izražanje in ustvarjalnost. Ta kristal lahko pomaga pri odpiranju grlene čakre, ki je središče za izražanje in komunikacijo. Amazonit lahko pomaga tudi pri pomirjanju uma in lajšanju stresa, kar lahko pomaga pri sproščanju ustvarjalne energije. Kristal lahko tudi spodbuja samozavest in pogum pri izražanju idej ter pri spodbujanju ustvarjalnih projektov.

Uporaba kristalov za spodbujanje ustvarjalnosti se lahko izvaja na različne načine, kot so nošenje kristalov kot nakita,nošenje kot žepni kristal, postavljanje v prostor ali meditacija z njimi. Pomembno je, da kristale očistimo in programiramo, da bomo lahko izkoristili njihovo polno potencialno moč. Meditacija z kristali lahko pomaga pri spodbujanju kreativnosti in izražanja sebe ter pri odkrivanju notranjega potenciala. Uporaba kristalov ni nadomestilo za strokovno pomoč, vendar pa lahko v kombinaciji z drugimi metodami pomaga pri spodbujanju ustvarjalnosti in izražanju sebe.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC