• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za ZAŠČITO

  • Koda: 0003
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

Kristali so že stoletja del človeške kulture in imajo velik pomen v duhovnosti, pa tudi pri zdravljenju. Kristali se uporabljajo kot amuleti, talismani in obredi. Nekateri kristali naj bi imeli posebne lastnosti, ki pomagajo pri zaščiti pred negativno energijo, pomirjajo in spodbujajo duhovno rast.

V nadaljevanju bom opisala tri kristale, ki so znani po svojih zdravilnih in duhovnih lastnostih za zaščito: črni turmalin, mesečev kamen in ahat.

Črni turmalin je eden najboljših kristalov za zaščito pred negativno energijo. Pomaga pri zaščiti pred elektromagnetnim sevanjem in negativnimi mislimi drugih ljudi. Črni turmalin je tudi odličen zaščitnik pred strahovi in tesnobo. Pomaga pri odpravljanju negativnih občutkov in spodbuja pozitivno energijo. Črni turmalin je znan tudi po svojih zdravilnih lastnostih. Pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih, zmanjšuje vnetja in izboljšuje prekrvavitev.

Mesečev kamen je kristal, ki je povezan z luno in je znan po svojih duhovnih lastnostih. Pomaga pri povečanju intuicije, spodbuja kreativnost in izboljšuje duhovno rast. Mesečev kamen pomaga pri uravnavanju hormonov in lajšanju težav, povezanih s prebavnim sistemom. Pomaga tudi pri lajšanju menstrualnih krčev in drugih težav, povezanih z menstruacijo. Mesečev kamen je tudi odličen kristal za zaščito pred negativno energijo. Pomaga pri zaščiti pred negativnimi mislimi in čustvi ter spodbuja čustveno stabilnost.

Ahat je kristal, ki je znan po svojih zdravilnih in zaščitnih lastnostih. Pomaga pri odpravljanju negativnih misli in čustev, spodbuja jasnost in osredotočenost. Ahat pomaga tudi pri lajšanju stresa in tesnobe. Ahat je odličen kristal za zaščito pred negativno energijo in zlonamernimi mislimi drugih ljudi. Pomaga pri zaščiti pred negativnimi vibracijami in spodbuja pozitivno energijo. Ahat je tudi znan po svojih zdravilnih lastnostih. Pomaga pri lajšanju bolečin v mišicah in sklepih ter izboljšuje prekrvavitev.

V zaključku lahko rečemo, da so kristali pomembni del duhovne in zdravstvene prakse, saj imajo številne zdravilne in zaščitne lastnosti. Črni turmalin, mesečev kamen in ahat so le nekateri izmed kristalov, ki se uporabljajo za zaščito pred negativno energijo in spodbujanje pozitivne energije. Poleg tega pa imajo tudi številne druge zdravilne lastnosti, ki pomagajo pri lajšanju bolečin, izboljšanju prekrvavitve in spodbujanju duševnega zdravja. Z uporabo kristalov lahko tako poskrbimo za svoje telo in duha na naraven in učinkovit način.


Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.


 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC