• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Komplet kristalov za ZAUPANJE

  • Koda: 00013
  • EAN:

Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Kristali so lahko odlični pripomočki za ustvarjanje pozitivne energije in dobrega počutja v domu.

Kristali imajo sposobnost, da oddajajo energijo in vibracije, ki lahko vplivajo na naše fizično, čustveno in duhovno počutje. Vpliv kristalov na naše počutje in varnost v domu je odvisen od njihovih specifičnih lastnosti in značilnosti.

Nekateri kristali lahko pomagajo pri čiščenju negativne energije in dvigu vibracij prostora, kar lahko pripomore k vzpostavitvi bolj pozitivne in harmonične atmosfere. Nekateri pomagajo pri čiščenju elektromagnetnega sevanja, ki ga oddajajo elektronske naprave v domu, in tako zmanjšajo možnost za negativne učinke sevanja na naše telo.

Nekateri kristali lahko spodbujajo občutek varnosti in zaščite v prostoru, kar je še posebej koristno, če se počutimo ogrožene ali če imamo občutek, da smo izpostavljeni negativnim energijam. Jaspis ali turmalin sta na primer kristala, ki ju lahko postavimo v prostor, kjer se počutimo najbolj ogrožene, saj sta povezana z energijo stabilnosti in varnosti.

Poleg tega pa lahko kristali tudi pomagajo pri spodbujanju pozitivnih čustev in izboljšanju razpoloženja, kar lahko prispeva k boljšemu počutju in večjemu občutku sreče v domu.

Pri izbiri kristalov za svoj dom je pomembno upoštevati svoje želje in potrebe, saj bodo le tako lahko najbolj učinkoviti pri izboljšanju vašega počutja in varnosti v prostoru.

 Pomembno je, da jih redno očistite in polnite z energijo sonca ali lune, da ohranite njihove zdravilne in duhovne lastnosti.

Pri postavitvi kristalov v prostor je pomembno upoštevati lastne želje in potrebe ter se osredotočiti na namen, ki ga želimo doseči. Kristali namreč delujejo v skladu z našo lastno energijo in nam pomagajo pri vzpostavljanju pozitivne in harmonične atmosfere v domu.

Nekateri kristali so znani po svojih lastnostih, ki pomagajo pri izboljšanju zaupanja vase in drugih.

Trije kristali, ki so posebej priljubljeni zaradi svojih zmožnosti, da okrepijo zaupanje, so zeleni ahat, roževec in črni turmalin.

Zeleni ahat je kristal, ki se pogosto uporablja za spodbujanje občutka notranje moči in zaupanja vase. Pomaga lahko pri spodbujanju pozitivnih čustev, kot sta ljubezen in sočutje, kar lahko prispeva k izboljšanju odnosov in zaupanja v druge. Zeleni ahat lahko pomaga tudi pri odpravljanju negativnih misli in čustev, kar lahko vpliva na izboljšanje samozavesti.

Roževec je kristal, ki se pogosto uporablja za izboljšanje odnosov in ljubezni. Pomaga lahko pri spodbujanju samozavesti in ljubezni do samega sebe, kar lahko vodi do izboljšanja zaupanja vase in drugih. Roževec lahko pomaga tudi pri lajšanju stresa in tesnobe, kar je lahko koristno pri ohranjanju pozitivne naravnanosti.

Črni turmalin je kristal, ki se uporablja za zaščito pred negativnimi energijami in elektromagnetnim sevanjem. Pomaga lahko pri čiščenju uma in spodbujanju pozitivnih misli, kar lahko vodi do izboljšanja zaupanja vase in drugih. Črni turmalin lahko pomaga tudi pri odpravljanju negativnih misli in čustev, kar lahko vpliva na izboljšanje samozavesti.

Vsi ti kristali so znani po svojih duhovnih lastnostih, ki lahko pomagajo pri izboljšanju zaupanja. Kristali naj bi delovali tako, da uravnotežijo energijsko polje v telesu, kar lahko izboljša fizično in duševno počutje. Vendar pa je pomembno omeniti, da kristali ne morejo nadomestiti zdravstvene oskrbe, temveč se lahko uporabljajo kot dopolnilo k zdravljenju.

V vsakem primeru pa so kristali zanimiv in koristen način za izboljšanje duševnega in fizičnega počutja, ter za spodbujanje pozitivnih sprememb v življenju.

 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC