• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Komplet kristalov za ZDRAVJE

 • Koda: 0001
 • EAN:

Kristali so bili že tisočletja uporabljani za zdravljenje telesa in uma, saj imajo edinstvene energetske lastnosti, ki lahko pomagajo pri različnih težavah. Obstaja veliko različnih vrst kristalov, vsak s svojimi specifičnimi lastnostmi in zdravilnimi lastnostmi.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

Kristali so bili že tisočletja uporabljani za zdravljenje telesa in uma, saj se verjame, da imajo edinstvene energetske lastnosti, ki lahko pomagajo pri različnih težavah. Obstaja veliko različnih vrst kristalov, vsak s svojimi specifičnimi lastnostmi in zdravilnimi lastnostmi.

Eden od načinov, kako kristali pomagajo pri zdravju, je preko njihove sposobnosti uravnavanja energetskih tokov v telesu. Verjame se, da vsako človeško telo obdaja energijsko polje, ki ga lahko uravnavamo s pomočjo kristalov. Kristali lahko pomagajo uravnovesiti energetske centre v telesu in izboljšati pretok energije po telesu.

Kristali so naravni minerali, ki imajo edinstveno kemično in kristalno strukturo, zaradi česar oddajajo energijo in vibracije. Ta energija lahko vpliva na naše telo in duha ter ima lahko pozitivne učinke na naše zdravje.

Kristali za zdravje se lahko uporabljajo na različne načine, na primer kot žepni kamni, talismani ali pa se jih lahko postavi na določene dele telesa ali v prostor, da se sprostijo pozitivne energije in izboljša splošno počutje.

Vsak kristal ima edinstvene zdravilne lastnosti in se lahko uporablja za različne namene, na primer za lajšanje bolečin, izboljšanje prebave, uravnavanje hormonov, zmanjšanje stresa in tesnobe ter krepitev imunskega sistema.

Pomembno je vedeti, da uporaba kristalov ne sme nadomestiti zdravniške oskrbe, kljub temu pa lahko uporaba kristalov kot pomožna metoda pri zdravljenju doprinese k izboljšanju splošnega počutja in dobrega počutja.

Kristali imajo že stoletja pomembno vlogo v duhovnosti in zdravilstvu.

Številni kristali imajo zdravilne in duhovne lastnosti, ki pomagajo pri lajšanju fizičnih in duševnih težav.

V nadaljevanju bom opisala tri kristale, ki so znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih za zdravje: ahat, amazonit in ametist.

Ahat je kristal, ki je znan po svojih zdravilnih in duhovnih lastnostih. Pomaga pri uravnavanju hormonov in izboljšuje prekrvavitev. Ahat je odličen kristal za lajšanje stresa in tesnobe. Pomaga pri uravnavanju čustev in pomirja um. Ahat se pogosto uporablja tudi pri zdravljenju težav z dihali, saj pomaga pri odpravljanju kašlja in izboljšuje delovanje pljuč.

Amazonit je kristal, ki se uporablja za spodbujanje duševnega in fizičnega zdravja. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe, spodbuja čustveno stabilnost in osredotočenost. Amazonit pomaga tudi pri izboljšanju komunikacije in povezovanju z drugimi ljudmi. Pomaga pri uravnavanju čustev in pomirja um. Amazonit se pogosto uporablja tudi pri zdravljenju težav s kožo, saj pomaga pri lajšanju srbenja in vnetij.

Ametist je kristal, ki je znan po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe, spodbuja jasnost in osredotočenost. Ametist se pogosto uporablja tudi pri zdravljenju težav z nespečnostjo, saj pomaga pri pomirjanju uma in izboljšanju kakovosti spanja. Ametist je znan tudi po svojih zdravilnih lastnostih za lajšanje glavobolov in migren, izboljšanje prebave in krepitev imunskega sistema.

Ametist je kristal, ki ima številne zdravilne in duhovne lastnosti:

 1. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe.
 2. Pomirja um in telo, ter spodbuja notranji mir.
 3. Izboljšuje spanec in pomaga pri nespečnosti.
 4. Krepi imunski sistem in pomaga pri boju proti boleznim.
 5. Spodbuja duhovno rast in razvoj, ter pomaga pri meditaciji in introspekciji.
 6. Pomaga pri odstranjevanju negativnih energij iz okolice in telesa.
 7. Spodbuja jasnost uma in razmišljanje ter krepi intuicijo.

Amazonit je kristal, ki ima naslednje zdravilne in duhovne lastnosti:

 1. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe.
 2. Spodbuja umirjenost in sprostitev.
 3. Krepi srce in pomaga pri boju proti boleznim srca.
 4. Izboljšuje komunikacijske sposobnosti in spodbuja samozavest.
 5. Spodbuja čustveno ravnovesje in pomaga pri premagovanju negativnih čustev.
 6. Krepi duhovne sposobnosti, kot so meditacija, intuicija in vizualizacija.
 7. Pomaga pri razumevanju in izražanju lastnih občutkov in potreb.

Ahat je kristal, ki ima naslednje zdravilne in duhovne lastnosti:

 1. Pomaga pri uravnavanju čustev in spodbuja notranje ravnovesje.
 2. Krepi zaupanje vase in izboljšuje samopodobo.
 3. Spodbuja odločnost in moč volje, ter pomaga pri doseganju ciljev.
 4. Krepi imunski sistem in pomaga pri boju proti boleznim.
 5. Spodbuja duhovno rast in razvoj, ter pomaga pri meditaciji in introspekciji.
 6. Pomaga pri odstranjevanju negativnih energij iz okolice in telesa.
 7. Spodbuja jasnost uma in razmišljanje ter krepi intuicijo.

 

Kitajski feng shui kovanec je simbol sreče, zdravja in bogastva. Kovanec, ki ima kvadratno odprtino v sredini, predstavlja pretok zdravja, bogastva in obilja. Kovanec se uporablja kot talisman in se običajno postavi na vidno mesto. Verjame se, da prinaša finančno srečo, izboljšuje pretok denarja v vaše življenje ter krepi vaše zdravje.

 

Komplet kristalov prejmete v darilni embalaži. Poleg kompleta pa prejmete tudi kartico seznama kamnov v kateri je AMULET-TALISMAN- Kitajski FENG SHUI KOVANEC