• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica Angel aura z kompletom energijskih kristalov

  • Koda: 00031
  • EAN:

Kristali mokatit, ametist, ahat in angel aura kristal, tvorijo močno kombinacijo za uravnoteženje fizičnega, čustvenega in duhovnega telesa. Vsak kristal ima svojo edinstveno energijo, ki lahko pomaga pri različnih vidikih zdravja in duhovnosti.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
  • 12,00
  • , Vaš prihranek
  • -20,00%
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica iz Angel Aura kristala in kompletom energijskih kristalov
 

Kristali so že dolgo znani po svojih duhovnih in zdravilnih lastnostih. Vsak kristal ima svojo edinstveno energijo in zdravilno moč, ki lahko pomaga uravnotežiti fizično, čustveno in duhovno telo. V nadaljevanju bom predstavila vse štiri kristale, ki dopolnjujejo komplet - mokatit, ametist, ahat ter angel aura kristal - ter njihov pomen in uporabo v duhovnem in zdravilnem smislu.

Mokatit

Mokatit je kristal, ki ga najdemo v različnih barvah, kot so rjava, zelena, oranžna in roza. Imenuje se tudi "kristalni opal" in je znan po svojih zdravilnih lastnostih za telo in dušo. Mokatit je povezan z energijo zemlje in pomaga pri uravnoteženju korenske čakre, ki je povezana z zemljo in temelji.

V zdravilnem smislu se mokatit uporablja za lajšanje bolečin v telesu, še posebej v mišicah in sklepih. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa in tesnobe, saj pomirja um in izboljšuje koncentracijo. Mokatit ima tudi sposobnost, da pomaga pri odstranjevanju negativne energije in prinaša notranji mir ter pomaga pri manifestaciji pozitivnih stvari v življenju.

Ametist

Ametist je kristal vijolične barve, ki ima močno duhovno energijo. Je simbol miru, umirjenosti in spiritualnosti. Ametist se povezuje z energijo tretje očesne čakre, ki je povezana z intuicijo in duhovnostjo.

V zdravilnem smislu se ametist uporablja za lajšanje glavobolov in migren, saj pomaga pri uravnavanju pretoka krvi v možganih. Pomaga tudi pri lajšanju tesnobe, depresije in stresa. Ametist ima sposobnost, da pomaga pri odpiranju in aktiviranju tretje očesne čakre ter spodbuja intuicijo in jasnovidenje.

Ahat

Ahat je kristal, ki ga najdemo v različnih barvah in vzorcih. Povezuje se z energijo korenske čakre, ki je povezana z zemeljsko energijo in temelji. Ahat je znan po svojih zdravilnih lastnostih za telo in dušo. Pomaga pri uravnavanju in stabilizaciji telesne energije.

V zdravilnem smislu se ahat uporablja za lajšanje tesnobe, depresije in stresa. Pomaga tudi pri uravnavanju hormonov in spodbuja zdravje srca. Ahat ima sposobnost,

da pomaga pri vzpostavljanju ravnovesja med fizičnim in duhovnim svetom ter prinaša notranji mir in stabilnost.

Poleg tega se ahat uporablja tudi za zaščito pred negativnimi energijami. S svojo energijo obdaja telo in preprečuje, da bi negativne energije prodirale vanj. Ahat ima tudi sposobnost, da pomaga pri manifestaciji pozitivnih stvari v življenju, saj spodbuja jasnost uma in odločnost.

V duhovnem smislu ahat pomaga pri povezovanju z višjo zavestjo in spodbuja razvoj duhovne poti. Pomaga pri razvijanju notranje moči in samozavesti ter prinaša občutek varnosti in zaupanja.

Angel aura kristal

...je običajno izdelan iz kristalnega kvarca, ki se nato obdela s tanko plastjo platine in srebra. Ta postopek ustvari sijajno površino z mavričnimi odtenki. Angel aura kristal ima zelo visoko vibracijo in se pogosto uporablja za povečanje čustvene in duhovne zavesti. Pomaga pri odkrivanju notranjega miru in pri vzpostavljanju stika z višjimi dimenzijami zavesti. Prav tako se uporablja za pomoč pri odpiranju in aktiviranju krunskih čaker ter za povečanje občutka duhovne povezanosti.

Skupaj lahko mokatit, ametist, ahat in angel aura kristali tvorijo močno kombinacijo za uravnoteženje fizičnega, čustvenega in duhovnega telesa. Vsak kristal ima svojo edinstveno energijo, ki lahko pomaga pri različnih vidikih zdravja in duhovnosti. Pri uporabi kristalov je pomembno, da se osredotočite na svoje namene in da poskrbite za ustrezno nego in čiščenje kristalov, da ohranijo svojo moč in energijo.

 


Ogrlico iz osnove jekla in Angel aura kristala ter kompleta žepnih energijskih kristalov, prejmete v darilni škatliči...skupaj z opisom in navodili za uporabo