• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Kvantni energijski obesek

 • Koda: 0117905
 • EAN:

V svetu, kjer se pogosto soočamo s čustveno in fizično izgorelostjo, je pomembno najti načine za revitalizacijo in ponovno vzpostavitev notranjega ravnovesja. Ena izmed najbolj zanimivih in učinkovitih rešitev je ogrlica z obeskom iz posebne zdravilne gline, ki jo imenujejo tudi eliksir življenja. Ta unikatni kos nakita združuje starodavno modrost in sodobno potrebo po energijski podpori.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Odkrijte Skrivnost Dobrega počutja in Elegance - Kvantni Obesek

V današnjem svetu, kjer se močno prepletata moda in tehnologija je kvantni obesek z japonsko tehnologijo prava revolucija. Ta izjemni kos nakita ne prinaša le lepote, ampak tudi številne koristi dobrega počutja. Kvantni obesek je zasnovan tako, da pomaga pri dvigu energije in premagovanju čustvene, mentalne in fizične izčrpanosti. Poleg tega podpira revitalizacijo celotnega telesa

Kaj je Kvantni Obesek?

Kvantni obesek je več kot le modni dodatek. Je tehnološko napreden izdelek, ki vključuje štiri posebne magnete iz hematita. Hematit je naravni mineral, ki je že dolgo cenjen zaradi svojih zdravilnih lastnosti. Magneti so strateško nameščeni, da optimizirajo svoje pozitivne učinke na telo.

Koristi Kvantnega Obeska:

 1. Povečanje Energije in Vitalnosti: Magneti iz hematita izboljšujejo prekrvavitev, kar povečuje raven energije in zmanjšuje utrujenost. Boljša prekrvavitev prinaša več kisika in hranil celicam, kar izboljšuje splošno počutje.
 2. Lajšanje Bolečin: Magnetna terapija je znana po svojih sposobnostih lajšanja bolečin v mišicah in sklepih. Redno nošenje kvantnega obeska lahko pomaga pri kroničnih bolečinah in vnetjih.
 3. Izboljšanje Mentalne Jasnosti: Uravnoteženje energetskih polj v telesu izboljša mentalno jasnost in koncentracijo. Obesek nosite med delom ali študijem za večjo produktivnost in osredotočenost.
 4. Podpora Imunskemu Sistemu: Boljša prekrvavitev in povečana vitalnost krepita imunski sistem, kar pomaga pri zaščiti pred prehladi in drugimi obolenji.

Hematit – Moč Narave

Hematit je mineral, ki ga sestavlja železov oksid in je poznan po svojih izjemnih magnetnih in zdravilnih lastnostih. Že v antiki so ga uporabljali kot talisman za zaščito in zdravljenje. Njegovo ime izhaja iz grške besede za kri, "haima," zaradi rdeče barve, ki jo pridobi, ko je v prahu.

Koristi Hematita:

 • Zdravljenje: Hematit je znan po svojih lastnostih, ki spodbujajo zdravljenje in regeneracijo. Povečuje prekrvavitev in pomaga pri celjenju ran.
 • Zemeljska Energija: Hematit ima močno zemeljsko energijo, ki pomaga pri prizemljevanju in stabilizaciji. To je koristno za ljudi, ki se počutijo razpršeno ali nepovezano s svojim okoljem.
 • Mentalna Ostrina: Hematit izboljšuje mentalno ostrino in osredotočenost. Pomaga pri premagovanju negativnih misli in spodbuja samozavest.
 • Ravnotežje in Harmonija: Uravnava energetska polja v telesu in prinaša notranji mir ter harmonijo.

Posebna Ponudba:

 • Estetska Darilna Embalaža: Vsak kvantni obesek je skrbno zapakiran v elegantno darilno embalažo vključno z kartico avtentičnosti obeska, kar ga naredi popolno darilo za vsako priložnost.
 • Darilo Ob Nakupu: Ob nakupu kvantnega obeska prejmete tudi naravni kristal Granat, znan kot "kristal zdravja".

O Kristalu Granat:

Granat je kamen regeneracije in energetiziranja, pogosto imenovan "kamen zdravja". Ta čudovit kristal povečuje energijo celotnega sistema, ga revitalizira ter prinaša red v notranji in zunanji kaos. Granat je poznan po svoji varovalni energiji, saj nas ščiti pred negativnimi uroki in zlom, nesrečami na potovanjih, nočnimi morami in poškodbami. Poleg tega je znan kot varuh pravega prijateljstva in ima posebno moč, ko je podarjen. Povečuje voljo in samozaupanje, kar pomaga pri doseganju zastavljenih ciljev.

Zakaj Izbrati Kvantni Obesek z Japonsko Tehnologijo?

 • Kartica Avtentičnosti: Vsak obesek je opremljen s kartico avtentičnosti, ki potrjuje njegovo pristnost in kakovost.
 • Eleganten Dizajn: Poleg svojih koristi za dobro počutje, je kvantni obesek tudi čudovit modni dodatek. Njegov prefinjen dizajn in visokokakovostni materiali se bodo odlično podali k vsakemu slogu oblačenja.
 • Dolgotrajna Učinkovitost: Magneti iz hematita so trajni in ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, kar pomeni, da boste lahko uživali v koristih kvantnega obeska še dolga leta.

Zanimivosti:

 • Japonska Tehnologija: Japonci so znani po svojih naprednih tehnologijah in natančni izdelavi. Kvantni obesek izkorišča te prednosti, da vam ponudi vrhunski izdelek.
 • Naravni Hematit: Hematit je naravni mineral, ki so ga že stare civilizacije uporabljale za zdravljenje in zaščito. V kombinaciji z moderno tehnologijo se njegove lastnosti še bolj izkažejo.

Zaključek:

Kvantni Obesek z Japonsko Tehnologijo je več kot le kos nakita. Je vaša priložnost, da združite eleganco in izboljšate svoje splošno počutje. Vaša energija, zdravje in stil vam bodo hvaležni.

Naročite Kvantni Obesek zdaj in izkusite moč japonske tehnologije in naravnih magnetov! Poleg tega prejmete čudovit kristal Granat v estetski darilni embalaži, kar naredi popolno izbiro za darilo sebi ali svojim bližnjim. 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.