• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

"Moč strasti" - Srček iz kristala Jaspis

 • Koda: 0117909
 • EAN:

 Rdeči jaspis, je zelo učinkovit kristal za podporo spolne čakre. Spodbuja pretok energije skozi to čakro, kar lahko pomaga pri povečevanju spolne energije, izboljšanju intimnih odnosov in dviganju vibracije v spolnem življenju partnerjev.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Srček iz kristala Jaspis - "Moč strasti"

Opis

Odkrivajte moč strasti in vitalnosti s čudovitim srčkom iz kristala jaspis. Rdeči jaspis, je zelo učinkovit kristal za podporo spolne čakre. Spodbuja pretok energije skozi to čakro, kar lahko pomaga pri povečevanju spolne energije, izboljšanju intimnih odnosov in dviganju vibracije v spolnem življenju partnerjev.

Strast je ključnega pomena za dinamično in izpolnjujoče razmerje. Občutek strasti omogoča obema partnerjema, da se sprostita in izražata svoje resnične občutke z večjo energijo in navdušenjem. "Srček strasti" iz jaspisa vam pomaga obuditi to energijo, kjer lahko ljubezen raste in cveti. Ta kristal deluje kot katalizator vitalnosti, prinaša moč in krepi vašo sposobnost izražanja globokih čustev. S tem se poglablja povezanost med vama, kar prinaša večjo harmonijo in srečo v vajinem razmerju.

Duhovni pomen

Jaspis je znan kot kamen moči in vitalnosti. Povezan je s spolno čakro, aktivira in daje novo svežo energijo, vztrajnost ter moč. Spodbuja življenjsko energijo in strast, pomaga pri vzpostavljanju ravnovesja, stabilnosti in varnosti, kar je ključno za dinamične in trajne odnose. Ta kristal prinaša pogum, odločnost in moč, da premagate ovire ter ustvarite globoko in strastno povezavo z vašim partnerjem.

Zdravilne lastnosti

Na fizični ravni jaspis spodbuja cirkulacijo in krepi telesno moč. Pomaga pri zmanjševanju stresa in napetosti, kar prispeva k splošnemu dobremu počutju. Jaspis prav tako povečuje fizično vzdržljivost in odpornost. Na čustveni ravni jaspis spodbuja samozavest, stabilnost in prinaša občutek varnosti ter notranjega miru.

Poimenovanje

Naš srček iz jaspisa smo poimenovali "Srček strasti", saj simbolizira strast, energijo in vitalnost. Ta čudoviti kos bo vaša osebna talisman za ljubezenske odnose, prinašajoč strast in energijo v vaše življenje.

Zakaj izbrati "Srček strasti"?
 • Eleganten dizajn: Srček je skrbno oblikovan in poliran, da poudari naravno lepoto Jaspisa.
 • Darilna embalaža: Srček prihaja v čudoviti embalaži, pripravljen za podarjanje.
 • Mistične lastnosti: Jaspis je znan po svojih spodbujevalnih in zdravilnih lastnostih.
 • Unikatno darilo: Idealno za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi ali Valentinovo.
 • Naravni kristal je unikaten zato so lahko manjša odstopanja v barvi in velikosti, ki se giblje med 2 - 2.5 cm x 2 - 2.5 cm
 • Naj "Srček strasti" postane vaš zvesti spremljevalec, ki bo prinašal energijo, vitalnost in strast v vaše življenje.

Naročite zdaj in izkusite moč Jaspisa!


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.