• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Amulet ali Talisman Feniks in energijski kristal/2

  • Koda: 000402
  • EAN:

Feniks je starodaven simbol, ki predstavlja obnovo, preporod in večno življenje. Kot amulet ali talisman se uporablja za zaščito in spodbujanje duhovne rasti.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica amulet ali talisman Feniks in energijski kristal
 Feniks je starodaven simbol, ki predstavlja obnovo, preporod in večno življenje. Kot amulet ali talisman se uporablja za zaščito in spodbujanje duhovne rasti.
 

Legenda pravi, da feniks izhaja iz starega egipčanskega mita. Feniks naj bi bil ptica, ki je bila večno mlada, saj je vsakih petsto let iz gorečega gnezda vstala na novo. Ptica je bila znana po svoji lepoti, moči in neuničljivosti.

Feniks se uporablja kot amulet ali talisman za zaščito pred nevarnostmi in za spodbujanje preobrazbe in preporoda. Simbol je povezan z idejo večnega življenja in neuničljivosti duše ter simbolizira večno življenje in obnovo.

Feniks je pogosto upodobljen s široko razprtimi krili, ki simbolizirajo njegovo moč in zaščito. Poleg tega ptica simbolizira tudi svobodo in preobrazbo, saj se vsakič znova rodi iz pepela svojega prejšnjega jaza.

Simbol feniksa se pogosto uporablja tudi v astrologiji in okultizmu. Ptica naj bi bila povezana z elementom ognja in zodiakalnim. V okultizmu je feniks povezan z idejo preobrazbe in preporoda, ki je ključna za duhovno rast in razvoj.

Feniks kot amulet ali talisman lahko pomaga pri soočanju z izzivi in težavami v življenju ter spodbuja duhovno rast in razvoj. Simbol predstavlja idejo preobrazbe, ki lahko pomaga pri premagovanju ovir in preseganju lastnih meja. Feniks simbolizira moč, vztrajnost in neuničljivost ter lahko pomaga pri ohranjanju pozitivne energije in zaščiti pred negativnimi vplivi.

V vsaki kulturi ima feniks svoj pomen in simboliko. V nekaterih kulturah je simbol povezan z idejo večnega življenja in nesmrtnosti duše, medtem ko je v drugih kulturah povezan z idejo preobrazbe in preporoda. Feniks je univerzalni simbol, ki predstavlja moč in zaščito ter lahko pomaga pri ohranjanju pozitivne energije in spodbujanju duhovne rasti.


Ogrlica je iz jekla in trpežne povoskane bombažne vrvice. Poleg ogrlice prejmete tudi kristal zaščite, ki pa bo naključen, glede na vašo vibracijo.

Ogrlica je pakirana v darilni embalaži z plastificirano kartico in vizitko - ki jo lahko uporabite za vsako še tako "zahtevno" darilo.