• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Amulet ali Talisman Salomonov pečat in energijski kristal

  • Koda: 00039
  • EAN:

Salomonov pečat je starodavni simbol, ki ima korenine v judovski, krščanski in islamski tradiciji. Simbol se uporablja kot amulet ali talisman za zaščito pred zlimi silami in spodbujanje duhovne rasti.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica amulet ali talisman Salomonov pečat in energijski kristal
 
Salomonov pečat je starodavni simbol, ki ima korenine v judovski, krščanski in islamski tradiciji. Simbol se uporablja kot amulet ali talisman za zaščito pred zlimi silami in spodbujanje duhovne rasti.

Salomonov pečat predstavlja zapleten vzorec, ki je sestavljen iz dveh nasprotujočih si trikotnikov, ki se prepletata. Zgornji trikotnik predstavlja duha, spodnji pa materijo. Povezava med tema dvema trikotnikoma simbolizira enotnost med duhovnim in materialnim svetom.

Simbol je dobil ime po legendarnem kralju Salomonu, ki naj bi ga uporabljal za obvladovanje demonov in pridobivanje modrosti ter zaščite. V judovski tradiciji je Salomonov pečat povezan z modrostjo in spoznanjem božjega. V krščanski tradiciji pa se simbol uporablja kot simbol povezanosti med Bogom in človekom.

Salomonov pečat se uporablja tudi v islamski tradiciji kot simbol zaščite pred zlimi silami in spodbujanje duhovne rasti. V islamski tradiciji se simbol imenuje tudi Siegel Muhammad ali Pečat preroka Mohameda.

Salomonov pečat se pogosto uporablja kot amulet ali talisman za zaščito pred zlimi silami, zaščito pred nevarnostmi in spodbujanje duhovne rasti. Simbol naj bi deloval kot zaščitni ščit, ki odbija negativno energijo in spodbuja pozitivno energijo.

Poleg tega je Salomonov pečat povezan z mnogimi drugimi pomeni in simboliko. Simbol predstavlja simetrijo, ravnotežje in harmonijo ter spodbuja ravnovesje med nasprotujočimi si silami. Salomonov pečat se pogosto uporablja tudi v okultnih in ezoteričnih tradicijah, kjer predstavlja skrivnostno simboliko, povezano z alkimijo in hermetizmom.

V vsaki kulturi ima Salomonov pečat svoj pomen in simboliko. Simbol spodbuja osebno rast, razvoj in harmonijo ter pomaga pri soočanju z izzivi in nevarnostmi v življenju. Salomonov pečat je univerzalni simbol, ki ima globok pomen in lahko pomaga pri doseganju notranjega miru in duhovne rasti.

Ogrlica je iz jekla z trpežno povoskano bombažno vrvico. Poleg ogrlice prejmete tudi kristal zaščite, ki pa bo naključen, glede na vašo vibracijo.

Oboje prejmete v darilni škatlici.

Barvo obeska (v srebrni ali zlati barvi) glede na vaše želje pripišite v sporočilo