• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica angelska krila in energijski kristal

  • Koda: 00035
  • EAN:

Angelska krila kot amulet so lahko močan zaščitni simbol. Amulet z angelskimi krili se pogosto uporablja za privabljanje pozitivne energije, zaščito pred negativnostjo in ohranjanje notranjega miru. Kot amulet lahko krila simbolizirajo tudi povezavo z višjim namenom in božanskim izvorom ter nas spomnijo, da nismo sami na svoji duhovni poti. Amulet z angelskimi krili lahko služi tudi kot opomin, da smo obdarjeni z notranjo močjo in sposobnostjo za preobrazbo. Lahko nas opominja, da se z duhovno prakso lahko povežemo z višjimi sferami in odkrijemo svoj pravi namen v življenju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica amulet ali talisman Angelska krila z kristalom zaščite
 
Angelska krila kot amulet so lahko močan zaščitni simbol. Amulet z angelskimi krili se pogosto uporablja za privabljanje pozitivne energije, zaščito pred negativnostjo in ohranjanje notranjega miru. Kot amulet lahko krila simbolizirajo tudi povezavo z višjim namenom in božanskim izvorom ter nas spomnijo, da nismo sami na svoji duhovni poti. Amulet z angelskimi krili lahko služi tudi kot spoznanje, da smo obdarjeni z notranjo močjo in sposobnostjo za preobrazbo. Lahko nas opominja, da se z duhovno prakso lahko povežemo z višjimi sferami in odkrijemo svoj pravi namen v življenju.

Angelska krila so simbol, ki se pogosto uporablja na duhovni ravni. V mnogih religijah in duhovnih tradicijah so krila simbol božjega ali angelskega obstoja, ki predstavljajo svetlobo, nebeško čistost, lepoto in moč. V krilih se pogosto izraža duhovna narava, kot simbolizira angela ali božanstvo, ki ima sposobnost letenja nad zemeljskimi ovirami in omejitvami.

V krilih se pogosto izraža tudi zaščita, saj so angeli ali božanstvo, ki nosi krila, močno in zanesljivo v svoji varnosti in zaščiti. Krila lahko predstavljajo tudi notranjo moč in sposobnost za preobrazbo, saj lahko posameznik s pomočjo duhovne prakse doseže notranjo rast in duhovno preobrazbo.

Krila so lahko tudi simbol povezave z nebeškimi sferami ali božanskim izvorom, kar lahko vodi k globljemu občutku povezanosti z višjim namenom. Prisotnost angelovskih kril lahko simbolizira prisotnost višje energije in vpliva, ki spremlja posameznika, ko se približuje duhovni rasti in razvoju.

Na splošno se angelska krila pogosto uporabljajo kot simbol duhovnega sveta, ki nam pomaga, da se povežemo z višjim namenom in notranjim vodstvom. Krila nam lahko pomagajo najti notranji mir, moč in navdih, da nadaljujemo svojo duhovno pot.


 

Ogrlica je iz jekla z trpežno povoskano bombažno vrvico. Poleg ogrlice prejmete tudi kristal zaščite, ki pa bo naključen, glede na vašo vibracijo.

Oboje prejmete v darilni škatlici.

Barvo angelskih kril, ki bi jih želeli (srebrna ali zlata barva) pripišite v sporočilo.