• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica KRISTAL Angel aura v lotosovem cvetu

  • Koda: 00029
  • EAN:

Angel aura kristal ima poseben vpliv na energijsko polje osebe, ki ga nosi ali uporablja. Verjame se, da ima ta kristal pomirjujoč učinek na človekovo telo in duha, kar lahko pomaga pri odpiranju srčne čakre, krepitvi intuicije in razvijanju sposobnosti duhovne percepcije. Angel aura kristal naj bi tudi pomagal pri izboljšanju komunikacije z drugimi, saj naj bi okrepil občutek za sočutje in razumevanje.

Lotusov cvet ima še drug pomen, ki se nanaša na človekovo življenjsko pot.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica iz Angel Aura kristala v lotosovem cvetu
 

Angel aura kristal je vrsta kristala, ki se pridobi s postopkom, imenovanim obdelava z atomiziranjem. Ta postopek obsega izpostavljanje kristala posebnim kovinskim snovem in toplotni obdelavi, ki povzroči, da se te snovi nanesejo na površino kristala. Tako pridobljeni kristal ima lep sijaj in bleščečo površino z barvno irizacijo.

Angel aura kristal ima poseben vpliv na energijsko polje osebe, ki ga nosi ali uporablja. Verjame se, da ima ta kristal pomirjujoč učinek na človekovo telo in duha, kar lahko pomaga pri odpiranju srčne čakre, krepitvi intuicije in razvijanju sposobnosti duhovne percepcije. Angel aura kristal naj bi tudi pomagal pri izboljšanju komunikacije z drugimi, saj naj bi okrepil občutek za sočutje in razumevanje.

Poleg duhovnih lastnosti ima angel aura kristal tudi zdravilne učinke. Verjame se, da lahko pomaga pri lajšanju bolečin in težav, kot so migrene, bolečine v hrbtu in mišicah ter stres. Prav tako naj bi spodbujal krepitve imunskega sistema in pospešil proces celjenja poškodb ter bolezni. Pomaga lahko pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter olajša proces zdravljenja. Pomaga lahko tudi pri lajšanju telesnih bolečin in pri odstranjevanju blokad v energijskem sistemu telesa.

Angel aura kristal se uporablja v različnih duhovnih praksah, kot so meditacija, zdravljenje z zvokom in kristaloterapija. Uporablja se lahko tudi kot dekorativni predmet, saj ima izjemen estetski videz. V tem primeru se kristal lahko postavi na mesto, ki potrebuje čiščenje in harmonizacijo, na primer v prostor za meditacijo, spalnico ali dnevno sobo.

Če želite uporabljati angel aura kristal za zdravljenje ali duhovni razvoj, je pomembno, da ga izberete glede na svoje potrebe in namen. Pred uporabo kristala je priporočljivo, da ga očistite in napolnite z energijo. To lahko storite z uporabo različnih metod, kot so sončna in lunina energija, zvok, kadilo ali drugi kristali.

Ko je kristal pripravljen, lahko začnete z uporabo. Če se uporablja za meditacijo ali zdravljenje, ga lahko postavite na določene dele telesa, ki potrebujejo zdravljenje, ali pa ga držite v rokah med meditacijo. V primeru dekorativne uporabe se lahko postavi na mesto, ki potrebuje harmonizacijo in čiščenje energij, na primer na mizo, v spalnico ali dnevno sobo.

Angel aura kristal je znan po svojih čudovitih barvah in sijaju ter je zelo priljubljen med zbiratelji in ljubitelji kristalov. Ker je vsak kristal unikaten, je pomembno, da izberete kristal, ki vam najbolj ustreza in se resonira z vašo energijsko naravo.

V zaključku lahko rečemo, da angel aura kristal predstavlja edinstveno in čudovito obliko kristala s številnimi duhovnimi in zdravilnimi lastnostmi. Lahko se uporablja za zdravljenje, meditacijo ali dekorativne namene ter je izjemen dodatek vsaki zbirki kristalov. Pomembno je, da se uporablja z namenom in spoštovanjem do energijskih lastnosti kristala ter da se vedno upoštevajo osebne potrebe in okoliščine pri izbiri in uporabi kristala.

Angel Aura kristal, marsikje imenovan tudi Angelski kristal, vam bo omogočal tudi boljši stik z angelom varuhom.

Kanaliziranje z angeli s pomočjo kristala je proces, v katerem se medij poveže z angelskim vodstvom in prejme sporočila ali navodila od njih. Medij lahko prejme sporočila na različne načine, kot so besede, slike ali občutki. Kanaliziranje z angeli lahko pomaga pri razumevanju življenjske poti, soočanju s težavami, pridobivanju vodstva in odgovorov na vprašanja. Pri tem je pomembno imeti odprto srce in um ter zaupati v angelsko vodstvo, ki lahko pomaga pri osebnem razvoju in izboljšanju kakovosti življenja.

Tudi Lotusov cvet ima globlji pomen, ki se nanaša na človekovo življenjsko pot. Cvet raste iz teme in blata, kar simbolizira človekove življenjske preizkušnje in težave. Vendar pa lotusov cvet kljub temu zraste do sonca in odpre svoje cvetne liste, kar predstavlja človekovo rast, razvoj in preobrazbo. Lotuov cvet je tako simbol upanja in optimizma, ki spodbuja ljudi, naj ostanejo močni in se razvijajo v težkih življenjskih situacijah.

Poleg tega se lotusov cvet pogosto uporablja tudi kot dekorativni element v umetnosti in arhitekturi. V hindujski in budistični arhitekturi se pogosto pojavlja kot motiv na templjih, kjer simbolizira duhovno rast in razvoj.

Skupno gledano, lotusov cvet je tako simbol človekovega duhovnega razvoja, preobrazbe in notranjega miru, ki ima pomembno mesto v različnih kulturah po svetu.

 

Ogrlico iz osnove jekla in Angel Aura kristala v lotosovem cvetu prejmete v darilni škatlici, vključno z opisom namena kristala.

Poleg vsake ogrlice, prejmete še kristal, ki ga bo za vas naključno izbral prav vaš Angel varuh skozi naš medij.