• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Obesek Tigrovo oko

  • Koda: 0127
  • EAN:

Obesek iz Tigrovega očesa

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Se kdaj zalotite, da se zadržujete ali oklevate, ko se pojavijo nove priložnosti? Se bojite tvegati zaradi strahu pred neznanim? Ali veste, kaj želite, a ne najdete poguma, da bi se temu lotili? Potem kristal Tigrovo oko idealna rešitev.

Kristal Tigrovega očesa vas spodbuja k pogumnemu in  močnemu življenju v vseh pogledih. Ko iščete pogum, ki vam bo pomagal premagati strah ali tvegati v svojem življenju, ni boljšega kristala, na katerega se lahko obrnete kot kristal Tigrovo oko. 

Kristal Tigrovo oko dobi zdravilne lastnosti zaradi kombinacije sonca in zemeljskih elementov. Prav njegova drzna obarvanost deluje za uravnoteženje toksičnih čustev in ustvarjanje pozitivne duševne premike. Lastnosti Tigrovega očesa vam pomagajo ostati prizemljeni in osredotočeni, tudi če ste obkroženi s kaosom. Zaradi drzne, spodbudne energije je kristal Tigrovo oko idealen kamen za pogum na vseh področjih vašega življenja. Mnogi od nas v različnih življenjskih obdobjih in v različnih okoliščinah lahko doživljamo občutke strahu, negotovosti, oklevanja in drugih čustev, zaradi katerih se lahko sprašujemo in omahujemo. Tigrovo oko je kristal, ki pomaga spremeniti te strupene občutke v pogum in samozavest. Če začnete dvomiti vase, izkoristite močno in stabilizirajočo energijo kristala Tigrovo oko, tako da ga programirate z namenom pogumnosti in vztrajnosti. 

Ne glede na to, ali vas zavirajo lastna notranja prepričanja ali zunanji vpliv, vas kristal nauči pogledati iz oči v oči svoja tako svoje strahove kot omejujoča prepričanja.

Določanje ciljev, povezanih z bogastvom, in uresničevanje teh ciljev je lahko zastrašujoče. Če se počutite negotove, živčne ali se bojite narediti nove korake v svojem finančnem življenju, se naslonite na spodbudno energijo kristalnega kamna.

 

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.