• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Ogrlica čakra kristalov v lotosovem cvetu

  • Koda: 00030
  • EAN:

Ogrlica lotosovega cveta s čakra kristali je zelo priljubljena kot nakit za duhovno rast in ravnovesje čaker. Lotosov cvet simbolizira duhovno rast in preobrazbo, medtem ko kristali predstavljajo energijo čaker, ki so središča življenjske energije v našem telesu. Vsak kristal v ogrlici predstavlja določeno čakro.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 15,00
Na zalogi
Opis izdelka
Ogrlica iz čakra kristalčkov v lotosovem cvetu z žepnim kristalom ahata
 

Ogrlica lotosovega cveta s čakra kristali lahko pomaga pri uravnoteženju in povečanju energije v čakrah, kar lahko vodi do boljšega zdravja, večje harmonije in notranjega miru. Je tudi odličen nakit za tiste, ki se ukvarjajo z duhovno rastjo in razvojem svojega duhovnega potenciala. Poleg tega pa je tudi estetsko privlačna in modna, kar jo naredi kot odličen nakit za vsako priložnost.

Ko nosite ogrlico lotosovega cveta s čakra kristali, se lahko osredotočite na pozitivno energijo, ki jo prinaša in na svoje cilje pri zdravljenju in duhovni rasti. Ogrlica lahko služi kot opomnik, da morate poskrbeti za svoje čakre in za svoje duševno in fizično zdravje. S svojo lepoto in močjo pa lahko služi tudi kot darilo za vaše ljubljene, ki se ukvarjajo s področjem duhovnosti in kristalov.


Tudi Lotusov cvet ima globlji pomen, ki se nanaša na človekovo življenjsko pot. Cvet raste iz teme in blata, kar simbolizira človekove življenjske preizkušnje in težave. Vendar pa lotusov cvet kljub temu zraste do sonca in odpre svoje cvetne liste, kar predstavlja človekovo rast, razvoj in preobrazbo. Lotuov cvet je tako simbol upanja in optimizma, ki spodbuja ljudi, naj ostanejo močni in se razvijajo v težkih življenjskih situacijah.

Poleg tega se lotusov cvet pogosto uporablja tudi kot dekorativni element v umetnosti in arhitekturi. V hindujski in budistični arhitekturi se pogosto pojavlja kot motiv na templjih, kjer simbolizira duhovno rast in razvoj.

Skupno gledano, lotusov cvet je tako simbol človekovega duhovnega razvoja, preobrazbe in notranjega miru, ki ima pomembno mesto v različnih kulturah po svetu.

Ahat je kristal, ki se uporablja za zdravljenje in za izboljšanje duševnega in fizičnega zdravja. Je član družine kremena in je na voljo v različnih barvah, od zelene, modre, viola in rjave do črne in bele. Ahat je bil uporabljen že tisočletja kot talisman in se mu pripisujejo številne zdravilne in duhovne lastnosti.

Ena od najpomembnejših lastnosti ahatov je njegova sposobnost za zaščito. Ta kristal deluje kot ščit pred negativno energijo, ki lahko prizadene vaše čakre in vodi do stresa in tesnobe. Ahat lahko pomaga pri stabilizaciji in zaščiti čaker ter zmanjšanju učinkov stresa. Pomaga tudi pri izboljšanju samozavesti in pri spodbujanju poguma in notranje moči.

Ahat se uporablja tudi kot zdravilni kristal, saj lahko pomaga pri lajšanju bolečin in vnetij. Ahat se pogosto uporablja za lajšanje bolečin v kosteh, sklepih in mišicah, kar je še posebej koristno za tiste, ki trpijo zaradi artritisa ali revme. Ahat lahko tudi pomaga pri lajšanju migrenskih glavobolov, saj pomaga pri sproščanju napetosti in stresa.

V duhovnem smislu pa ahat pomaga pri odpiranju vašega duševnega in duhovnega potenciala. Ahat lahko spodbuja meditacijo in pomaga pri povečanju duhovne zavesti. Ahat lahko pomaga pri izboljšanju vaše intuicije in pri razvijanju sposobnosti za globoko meditacijo in duhovno povezovanje.

Ahat se pogosto uporablja tudi za uravnoteženje čaker in spodbujanje pretoka pozitivne energije. Lahko pomaga pri uravnoteženju korenske čakre, ki je odgovorna za vašo povezavo z Zemljo, in tudi pri odpiranju vaše kronske čakre, ki je odgovorna za povezavo z duhovno dimenzijo.

Ahat je tudi odličen kristal za tiste, ki se ukvarjajo s področjem duhovnosti in meditacije, saj lahko pomaga pri razvijanju sposobnosti za globoko meditacijo in duhovno povezovanje. Poleg tega pa je tudi lep in estetsko privlačen kristal, ki se lahko uporablja kot nakit ali kot dekorativni element.

V skupku, ahat je izjemno koristen kristal, ki lahko pomaga pri uravnoteženju in zaščiti čaker, lajšanju bolečin in spodbujanju duhovne rasti. Njegove zdravilne in duhovne lastnosti so široko raziskane in ga lahko uporabljamo na različne načine, od nošenja kot nakita, do postavitve v prostor ali pa med meditacijo.

Ahat ima tudi posebno vlogo pri uravnoteženju in harmonizaciji yin-yang energij v telesu. Yin in yang sta dve nasprotni sili, ki ju najdemo v vseh stvareh na svetu. Ahat lahko pomaga pri uravnoteženju teh sil in odpravljanju blokad v telesu, ki bi lahko sicer vodile do fizičnih in čustvenih težav.

Ahat se uporablja tudi za krepitev pozitivne energije v prostoru in odpravljanje negativnih vibracij. Postavitev ahatov v prostor lahko pomaga pri čiščenju in prečiščevanju energij ter odpravi negativnosti. V ta namen se pogosto uporabljajo manjši kamni, ki se lahko postavijo na poljubno mesto v prostoru.

Ahat lahko pomaga pri spodbujanju jasnosti in koncentracije ter pri odpravljanju čustvenega stresa. Je koristen kristal za tiste, ki se ukvarjajo s stresnimi in zahtevnimi delovnimi mesti, saj lahko pomaga pri vzpostavljanju notranjega miru in ravnotežja. Poleg tega pa lahko ahat tudi spodbuja kreativnost in inovativnost.

Na splošno se ahat uporablja kot kristal, ki pomaga pri stabilizaciji, zaščiti in uravnoteženju energij v telesu. Je enostaven za uporabo in se lahko uporablja na različne načine, kar ga dela dostopnega tudi za začetnike. Z njegovo pomočjo lahko dosežemo boljše fizično in čustveno zdravje ter spodbudimo duhovno rast in razvoj.

 

Ogrlico iz osnove jekla in čakra kristalčkov v lotosovem cvetu prejmete v darilni škatlici, vključno z žepnim kristalom Ahata ter opisom namena.

Kristal Ahat prejmete naključne barve in oblike.