• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Ogrlica z obeskom Apatit - Kristal Resnice

 • Koda: KAM002
 • EAN:

Apatit, pogosto imenovan "kristal resnice", je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki spodbujajo jasnost, izražanje in duhovno zavedanje. Ta čudoviti modro-zeleni kristal je idealen za tiste, ki iščejo način, kako izboljšati svojo komunikacijo, odkriti notranje resnice in dvigniti svojo duhovno zavest.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka

Apatit - Kristal Resnice

Apatit, pogosto imenovan "kristal resnice", je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki spodbujajo jasnost, izražanje in duhovno zavedanje. Ta čudoviti modro-zeleni kristal je idealen za tiste, ki iščejo način, kako izboljšati svojo komunikacijo, odkriti notranje resnice in dvigniti svojo duhovno zavest.

Duhovne Koristi Apatita

 1. Spodbujanje Resnice in Jasnosti: Apatit je močan kristal, ki pomaga pri odkrivanju in izražanju resnice. Pomaga vam videti stvari takšne, kot so, in spodbuja poštenost do sebe in drugih. To vodi k večji jasnosti v mislih in dejanjih.
 2. Krepitev Izražanja in Komunikacije: Apatit je povezan s grleno čakro, kar pomeni, da močno vpliva na sposobnost izražanja in komunikacije. Pomaga premagovati blokade in strahove, ki preprečujejo jasno in iskreno komunikacijo. Nosite ga, da izboljšate svoje sposobnosti izražanja misli in občutkov.
 3. Spodbujanje Duhovnega Zavedanja: Apatit spodbuja duhovno rast in zavedanje. Pomaga pri odpiranju tretjega očesa, kar vodi k večji intuiciji in globljemu razumevanju duhovnih resnic. Ta kristal je odličen pripomoček za meditacijo in duhovno raziskovanje.

Zdravilne Lastnosti Apatita

 1. Povečanje Energije in Vitalnosti: Apatit je kristal, ki spodbuja fizično energijo in vitalnost. Pomaga pri izboljšanju motivacije, povečanju vzdržljivosti in premagovanju utrujenosti. Nosite ga, da povečate svojo energijo in produktivnost skozi ves dan.
 2. Podpora pri Fizičnem Zdravju: Apatit lahko pozitivno vpliva na telesno zdravje, še posebej na kosti in sklepe. Verjame se, da spodbuja regeneracijo celic in pomaga pri absorpciji kalcija, kar je koristno za zdrave kosti in zobe.
 3. Zmanjševanje Stresa in Anksioznosti: Apatit ima pomirjujoč učinek na um in telo. Pomaga pri sproščanju napetosti in zmanjšanju stresa, kar vodi k večjemu občutku miru in sprostitve. Nosite ga, da se zaščitite pred negativnimi vplivi in ohranite čustveno ravnovesje.

Obesek "Kristal Resnice" iz Apatita

Naš obesek "Kristal Resnice" iz apatita je oblikovan tako, da prinaša vse prednosti tega izjemnega kristala neposredno v vaše življenje. Ogrlica ima nastavljivo bombažno vrvico, kar omogoča prilagajanje dolžine po vaših željah in potrebah.

Zakaj Izbrati Naš Obesek?

 • Kakovosten Apatit: Vsak obesek je skrbno izbran, da zagotavlja visoko kakovost in močne energijske lastnosti.
 • Prilagodljiva  Vrvica: Udobna in nastavljiva  vrvica omogoča enostavno nošenje in prilagajanje dolžine.
 • Ročno Izdelano: Naš obesek je ročno izdelan z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja edinstven kos nakita.

Zaključek

Obesek "Kristal Resnice" iz apatita ni le lep dodatek, temveč tudi močno orodje za spodbujanje jasnosti, izražanja in duhovne rasti. Ne glede na to, ali iščete način, kako izboljšati svojo komunikacijo, odkriti notranje resnice ali povečati svojo duhovno zavest, vam bo apatit v veliko pomoč. Privoščite si kos nakita, ki bo poskrbel za vaše duhovno in telesno blagostanje.

 

 


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.