• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Ogrlica z obeskom Črni turmalin - Obesek Močne Zaščite

 • Koda: KAM004
 • EAN:

Črni turmalin je eden izmed najmočnejših kristalov za zaščito in energijsko čiščenje. Ta kristal je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki prinašajo zaščito, stabilnost in energijsko ravnovesje. Če iščete način, kako izboljšati svoje energetsko polje in zaščititi sebe pred negativnimi vplivi, je obesek "Močne Zaščite" iz črnega turmalina popolna izbira.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka

Črni Turmalin - Obesek Močne Zaščite

Črni turmalin je eden izmed najmočnejših kristalov za zaščito in energijsko čiščenje. Ta kristal je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki prinašajo zaščito, stabilnost in energijsko ravnovesje. Če iščete način, kako izboljšati svoje energetsko polje in zaščititi sebe pred negativnimi vplivi, je naš obesek "Močne Zaščite" iz črnega turmalina popolna izbira.

Duhovne Koristi Črnega Turmalina

 1. Zaščita pred Negativno Energijo: Črni turmalin je znan kot močan zaščitni kristal, ki absorbira negativno energijo iz okolja. Deluje kot energetski ščit, ki vas varuje pred škodljivimi vplivi, ne glede na to, ali prihajajo iz vašega okolja ali drugih ljudi. Redno nošenje črnega turmalina lahko pomaga ohraniti vaše energetsko polje čisto in uravnoteženo.
 2. Čiščenje Energetskega Polja: Črni turmalin ima sposobnost čiščenja in uravnovešanja energijskega polja. Pomaga pri odstranjevanju negativnih energij in blokad, kar omogoča boljši pretok pozitivne energije. To vodi k večji duhovni jasnosti in notranjemu miru.
 3. Povečanje Zavedanja in Intuicije: Nošenje črnega turmalina spodbuja globoko notranje zavedanje in krepi intuicijo. Ta kristal vam lahko pomaga bolje razumeti sebe in svet okoli vas, kar vodi k bolj premišljenim odločitvam in boljšemu duhovnemu razvoju.

Zdravilne Lastnosti Črnega Turmalina

 1. Lajšanje Stresa in Anksioznosti: Črni turmalin ima pomirjujoč učinek na telo in um. Pomaga pri sproščanju stresa in zmanjšanju anksioznosti, kar vodi k večji sproščenosti in dobremu počutju. Njegove zaščitne lastnosti lahko zmanjšajo občutke tesnobe, saj ustvarja občutek varnosti in stabilnosti.
 2. Izboljšanje Imunskega Sistema: Nošenje črnega turmalina lahko pozitivno vpliva na vaš imunski sistem. Verjame se, da pomaga pri odstranjevanju toksinov iz telesa in spodbuja splošno zdravje. Redno nošenje tega kristala lahko prispeva k boljši telesni odpornosti.
 3. Podpora pri Fizični Bolečini: Črni turmalin je pogosto uporabljen kot podpora pri lajšanju fizične bolečine. Njegove lastnosti blažijo bolečine v mišicah in sklepih ter pomagajo pri hitrejšem okrevanju po poškodbah. Lahko ga položite neposredno na boleče mesto ali pa nosite obesek, da izkoristite njegove zdravilne vibracije.

Obesek "Močne Zaščite" iz Črnega Turmalina

Naš obesek "Močne Zaščite" iz črnega turmalina je oblikovan tako, da maksimalno izkoristi vse prednosti tega izjemnega kristala. Ogrlica ima nastavljivo bombažno vrvico, kar omogoča prilagajanje dolžine po vaših željah in potrebah.

Zakaj Izbrati ta Obesek?

 • Kakovosten Črni Turmalin: Vsak obesek je skrbno izbran, da zagotavlja visoko kakovost in močne energijske lastnosti.
 • Prilagodljiva Vrvica: Udobna in nastavljiva vrvica omogoča enostavno nošenje in prilagajanje dolžine.
 • Ročno Izdelano: Naš obesek je ročno izdelan z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja edinstven kos nakita.

Zaključek

Obesek "Močne Zaščite" iz črnega turmalina ni le lep dodatek, temveč tudi močno orodje za zaščito in zdravljenje. Ne glede na to, ali iščete način, kako se zaščititi pred negativnimi energijami ali izboljšati svoje zdravje, vam bo črni turmalin v veliko pomoč. Privoščite si kos nakita, ki bo poskrbel za vaše duhovno in telesno blagostanje.

 


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.