• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Ogrlica z obeskom Kamena Strela - Kristal Jasnosti

 • Koda: KAM003
 • EAN:

Kamena strela, znana tudi kot čisti kremen, je eden najbolj vsestranskih in močnih kristalov v svetu mineralov. Ta brezbarvni kristal je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki prinašajo jasnost, čiščenje in energijsko ravnovesje. Če iščete način, kako izboljšati svoje energetsko polje in doseči notranjo jasnost, je obesek iz kamene strele popolna izbira.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka

Kamena Strela - Kristal Jasnosti

Kamena strela, znana tudi kot čisti kremen, je eden najbolj vsestranskih in močnih kristalov v svetu mineralov. Ta brezbarvni kristal je poznan po svojih izjemnih lastnostih, ki prinašajo jasnost, čiščenje in energijsko ravnovesje. Če iščete način, kako izboljšati svoje energetsko polje in doseči notranjo jasnost, je obesek iz kamene strele popolna izbira.

Duhovne Koristi Kamene Strele

 1. Povečanje Jasnosti in Osredotočenosti: Kamena strela je znana po svoji sposobnosti prinašanja mentalne jasnosti in izboljšanja osredotočenosti. Pomaga pri odstranjevanju miselnih blokad in meglic, kar vodi k bolj jasnemu razmišljanju in boljšemu sprejemanju odločitev.
 2. Čiščenje in Uravnovešanje Energij: Kamena strela deluje kot močan energetski čistilec. Absorbira, skladišči, sprošča in regulira energijo, s čimer pomaga pri čiščenju negativnih energij iz vašega telesa in okolice. To vodi k bolj uravnoteženemu in harmoničnemu energetskemu polju.
 3. Spodbujanje Duhovne Rasti: Kamena strela povečuje duhovno zavedanje in odpira um za višje ravni zavedanja. Uporablja se lahko pri meditaciji in drugih duhovnih praksah za doseganje globljega stanja miru in povezanosti z univerzalno energijo.

Zdravilne Lastnosti Kamene Strele

 1. Krepitev Energijskega Polja: Kamena strela povečuje energijo in vitalnost, kar je še posebej koristno v obdobjih utrujenosti ali nizke energije. Nosite jo, da povečate svojo notranjo moč in vzdržljivost skozi ves dan.
 2. Podpora pri Fizičnem Zdravju: Kamena strela pomaga pri splošnem fizičnem zdravju in regeneraciji telesa. Verjame se, da podpira imunski sistem, spodbuja celjenje in pomaga pri uravnavanju telesnih funkcij.
 3. Izboljšanje Kvalitete Spanja: Kamena strela lahko pomaga pri izboljšanju kakovosti spanja, saj deluje pomirjujoče na um in telo. Postavite kristal pod blazino ali na nočno omarico, da izkoristite njegove sproščujoče lastnosti.

Obesek "Kristal Jasnosti" iz Kamene Strele

Naš obesek "Kristal Jasnosti" iz kamene strele je oblikovan tako, da prinaša vse prednosti tega izjemnega kristala neposredno v vaše življenje. Ogrlica ima nastavljivo bombažno vrvico, kar omogoča prilagajanje dolžine po vaših željah in potrebah.

Zakaj Izbrati Naš Obesek?

 • Kakovostna Kamena Strela: Vsak obesek je skrbno izbran, da zagotavlja visoko kakovost in močne energijske lastnosti.
 • Prilagodljiva Vrvica: Udobna in nastavljiva  vrvica omogoča enostavno nošenje in prilagajanje dolžine.
 • Ročno Izdelano: Naš obesek je ročno izdelan z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja edinstven kos nakita.

Zaključek

Obesek "Kristal Jasnosti" iz kamene strele ni le lep dodatek, temveč tudi močno orodje za prinašanje jasnosti, čiščenja in energijskega ravnovesja v vaše življenje. Ne glede na to, ali iščete način, kako izboljšati svoje energetsko polje, doseči notranjo jasnost ali podpreti svoje duhovno zavedanje, vam bo kamena strela v veliko pomoč. Privoščite si kos nakita, ki bo poskrbel za vaše duhovno in telesno blagostanje.


 


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.