• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Ogrlica z obeskom Roževca - Kristal ljubezni

 • Koda: KAM001
 • EAN:

Roževec, pogosto imenovan tudi "kristal ljubezni", je znan po svojih nežnih rožnatih odtenkih in močnih energijskih lastnostih, ki prinašajo ljubezen, harmonijo in notranji mir. Ta čudoviti kristal je idealen za tiste, ki iščejo globlje povezave v svojih odnosih in celjenje čustvenih ran.

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 7,00
Na zalogi
Opis izdelka

Roževec - Kristal Ljubezni

Roževec, pogosto imenovan tudi "kristal ljubezni", je znan po svojih nežnih rožnatih odtenkih in močnih energijskih lastnostih, ki prinašajo ljubezen, harmonijo in notranji mir. Ta čudoviti kristal je idealen za tiste, ki iščejo globlje povezave v svojih odnosih, izboljšano samoljubezen in celjenje čustvenih ran.

Duhovne Koristi Roževca

 1. Spodbujanje Ljubezni: Roževec je kristal brezpogojne ljubezni. Pomaga pri odpiranju srca za sprejemanje in dajanje ljubezni v vseh oblikah – romantični, prijateljski in družinski. S svojo nežno energijo spodbuja sočutje, empatijo in razumevanje.
 2. Čiščenje in Uravnovešanje Srčne Čakre: Roževec je močno povezan s srčno čakro. Pomaga pri odstranjevanju negativnih energij in blokad, ki preprečujejo pretok ljubezni. Z rednim nošenjem roževca lahko dosežete večjo čustveno ravnovesje in notranji mir.
 3. Spodbujanje Notranje Miru in Samoljubezni: Roževec je idealen za krepitev samospoštovanja in samoljubezni. Pomaga pri zdravljenju čustvenih ran, zmanjšanju stresa in anksioznosti ter ustvarjanju občutka notranjega miru in zadovoljstva.

Zdravilne Lastnosti Roževca

 1. Celjenje Čustvenih Ran: Roževec je znan po svojih zdravilnih lastnostih, ki pomagajo pri celjenju čustvenih travm in ran. Njegova nežna energija spodbuja sprostitev in zmanjšuje bolečino, povezano s čustvenimi izgubami in razočaranji.
 2. Izboljšanje Kvalitete Spanja: Roževec lahko pomaga pri izboljšanju kakovosti spanja, saj deluje pomirjujoče na um in telo. Postavite kristal pod blazino ali na nočno omarico, da boste izkoristili njegove sproščujoče lastnosti.
 3. Krepitev Odpornosti in Regeneracije: Nošenje roževca ali uporaba v obliki eliksirja lahko pozitivno vpliva na fizično zdravje. Roževec spodbuja regeneracijo tkiv, izboljšuje delovanje srca in krepi imunski sistem.

Obesek "Kristal Ljubezni" iz Roževca

Naš obesek "Kristal Ljubezni" iz roževca je oblikovan tako, da prinaša vse prednosti tega čudovitega kristala neposredno v vaše življenje. Ogrlica ima nastavljivo bombažno vrvico, ki omogoča prilagajanje dolžine po vaših željah in potrebah.

Zakaj Izbrati Naš Obesek?

 • Kakovosten Roževec: Vsak obesek je skrbno izbran, da zagotavlja visoko kakovost in močne energijske lastnosti.
 • Prilagodljiva Vrvica: Udobna in nastavljiva vrvica omogoča enostavno nošenje in prilagajanje dolžine.
 • Ročno Izdelano: Naš obesek je ročno izdelan z ljubeznijo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja edinstven kos nakita.

Zaključek

Obesek "Kristal Ljubezni" iz roževca ni le lep dodatek, temveč tudi močno orodje za spodbujanje ljubezni, harmonije in notranjega miru. Ne glede na to, ali iščete način, kako izboljšati svoje odnose, povečati samoljubezen ali zdraviti čustvene rane, vam bo roževec v veliko pomoč. Privoščite si kos nakita, ki bo poskrbel za vaše duhovno in čustveno blagostanje.

 


 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.