• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

UNIKATNA ZAPESTNICA - OCEANSKI JASPIS

  • Koda: 01121
  • EAN:

Unikatna zapestnica iz oceanskega jaspisa je izjemno poseben kos nakita, ki nosi v sebi edinstveno energijo tega čudovitega kristala. Oceanski jaspis, znan po svoji barvni raznolikosti, ki spominja na globine oceanov, ima številne duhovne in zdravilne lastnosti, ki jih lahko izkoristimo ob nošenju take zapestnice.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

UNIKATNA ZAPESTNICA - OCEANSKI JASPIS

 

Unikatna zapestnica iz oceanskega jaspisa je izjemno poseben kos nakita, ki nosi v sebi edinstveno energijo tega čudovitega kristala. Oceanski jaspis, znan po svoji barvni raznolikosti, ki spominja na globine oceanov, ima številne duhovne in zdravilne lastnosti, ki jih lahko izkoristimo ob nošenju take zapestnice.

Na duhovni ravni oceanski jaspis prinaša občutek miru, harmonije in povezanosti z naravo. Njegova energija je povezana z elementom vode, kar simbolizira čustva, intuicijo in globoko čiščenje. Zato lahko nositi zapestnico iz oceanskega jaspisa pomaga pri uravnotežanju čustev, spodbuja notranje ravnovesje ter odpira pot k globljemu razumevanju samega sebe in svojega mesta v svetu.

Poleg duhovnih lastnosti ima oceanski jaspis tudi številne zdravilne učinke. Na fizični ravni lahko pomaga pri čiščenju telesa in odstranjevanju toksinov, saj spodbuja zdravje ledvic, mehurja in prebavnega sistema. Prav tako lahko pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter spodbuja občutek notranje moči in samozavesti.

Unikatna zapestnica iz oceanskega jaspisa ni le dragocen kos nakita, temveč tudi močan pripomoček za duhovno rast in zdravje na vseh ravneh. Nositi takšen kos nakita je lahko simbol povezanosti z naravo, notranje moči in miru. Vsak kristal oceanskega jaspisa je edinstven, zato je vsaka zapestnica iz tega kristala tudi edinstvena, nosi svoje lastne vibracije in energijo.

***

Oceanski jaspis je kristal z globokim duhovnim in zdravilnim pomenom, ki izhaja iz njegovih edinstvenih lastnosti in energij. Ta vrsta jaspisa je znana po svoji lepoti, ki spominja na raznolike odtenke oceanov, ter po svojih zdravilnih in duhovnih lastnostih.

Duhovno gledano, oceanski jaspis prinaša občutek miru in harmonije ter spodbuja notranje ravnovesje. Njegova energija je povezana z elementom vode, kar simbolizira čustva, intuicijo in globoko čiščenje. Ta kristal lahko pomaga pri odpiranju srčne čakre in spodbuja sprejemanje ljubezni, tako do sebe kot do drugih. Prinaša tudi občutek varnosti in zaščite, kar je še posebej koristno v času sprememb ali negotovosti.

Zdravilno delovanje oceanskega jaspisa sega v fizično in čustveno raven. Na fizični ravni lahko pomaga pri čiščenju telesa in odstranjevanju toksinov, saj spodbuja zdravje ledvic, mehurja in prebavnega sistema. Prav tako lahko pomaga pri lajšanju stresa, tesnobe in depresije ter spodbuja občutek notranje moči in samozavesti.

Oceanski jaspis je tudi kristal, ki spodbuja povezavo z naravo in elementi, zato je lahko koristen pripomoček pri meditaciji in duhovni rasti. Njegova energija pomaga pri uravnotežanju čustev ter odpira pot k globljemu razumevanju sebe in svojega mesta v svetu.

V skladu s tradicionalno uporabo kristalov lahko oceanski jaspis nosite kot nakit, ga postavite v prostor za harmonizacijo energije ali pa ga uporabljate pri meditaciji in terapevtskih seansah. Ne glede na način uporabe, oceanski jaspis deluje kot podpora pri duhovni rasti, zdravju in dobrem počutju na vseh ravneh.

 

 7 čaker - polni pomen in prednosti

Prva čakra - Muladhara je čakra stabilnosti in varnosti, ki je povezana z našimi osnovnimi potrebami kot človeškega bitja. To je naša korenska čakra in jo je treba negovati. Ko je uravnotežena in odprta, čutimo občutek varnosti.

Druga čakra - Svadhisthana čakra je naše ustvarjalno in spolno središče. Nahaja se tik nad sramno kostjo in je glavni vir ustvarjalnosti. Ko je brez moči, se počutimo ustvarjalno zatirani.

Tretja čakra - Manipura čakra je območje med popkom in prsnico. Nanaša se na naš občutek osebne moči in na to, kako se počutimo do sebe in samozavesti.

Četrta čakra - Znana tudi kot Anahata čakra ali srčna čakra in je odgovorna za združevanje zgornjih in spodnjih čaker v telesu. Je naš vir ljubezni in povezanosti s svetom in drugimi ljudmi okoli nas. Ko imamo srčno čakro odprto, je vse mogoče.

Peta čakra - Vishuddha čakra je znana tudi kot grlena čakra in nam pomaga, da odklenemo svoja najgloblja čustva in izgovorimo svojo najvišjo resnico. Če ta čakra stagnira in je pretok energije omejen, ne moremo odkrito izraziti svojih čustev, kar vodi do temeljne zamere in nezadovoljstva.

Šesta čakra - Ajna je znana tudi kot čakra tretjega očesa in se nanaša na vašo intuicijo in sposobnost poslušanja našega instinkta. Vsi smo sposobni prisluhniti svoji intuiciji in kar nam govori, toda zares lahko pridemo v stik s to sposobnostjo samo, če imamo odprto čakro.

Sedma čakra - Sahaswara čakra se nahaja na vrhu ali kroni glave in nam pomaga doseči duhovno povezanost in samozavedanje. Da bi dosegli občutek ljubezni, svetlobe in razsvetljenja in nas pripeljali do božanskega spoznanja, mora biti ta čakra odprta, če kdaj pozabite in potrebujete opomnik, preprosto poglejte na zapestje in se osredotočite na odpiranje svoje sedme čakre.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.