• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

"Varuh Ljubezni" - Srček iz kristala Tigrovo oko

  • Koda: 0117906
  • EAN:

Varnost v ljubezni je ključnega pomena za trajno in izpolnjujoče razmerje. Občutek varnosti omogoča obema partnerjema, da se sprostita in izražata svoje resnične občutke brez strahu pred obsojanjem ali zavrnitvijo. "Varuh Ljubezni" iz tigrovega očesa deluje kot zaščitnik vašega srca, ščiti pred negativnimi vplivi in krepi vašo sposobnost zaupanja ter zvestobe. S tem se poglablja povezanost med vama, kar prinaša večjo harmonijo in srečo v vajinem razmerju.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Srček iz kristala tigrovo oko - "Varuh Ljubezni"

Opis

Odkrivajte moč ljubezni in zaščite s čudovitim srčkom iz kristala tigrovo oko. Ta čarobni kamen, skrbno izklesan v obliki srca, je popolno darilo za vas ali vaše ljubljene. Srček prihaja v elegantni darilni embalaži, pripravljen za podarjanje in ustvarjanje nepozabnih trenutkov.

Varnost v ljubezni je ključnega pomena za trajno in izpolnjujoče razmerje. Občutek varnosti omogoča obema partnerjema, da se sprostita in izražata svoje resnične občutke brez strahu pred obsojanjem ali zavrnitvijo. "Varuh Ljubezni" iz tigrovega očesa vam pomaga ustvariti to varno okolje, kjer lahko ljubezen raste in cveti. Ta kristal deluje kot zaščitnik vašega srca, ščiti pred negativnimi vplivi in krepi vašo sposobnost zaupanja ter zvestobe. S tem se poglablja povezanost med vama, kar prinaša večjo harmonijo in srečo v vajinem razmerju.

Duhovni pomen

Tigrovo oko je znano po svojih zaščitnih lastnostih, saj deluje kot močan talisman, ki odbija negativno energijo in prinaša občutek varnosti. Pomaga uravnotežiti čustva in okrepiti samozavest, kar je ključno za vzdrževanje zdravega ljubezenskega odnosa. Ta kristal je tudi povezan z notranjo močjo in pogumom, kar vas bo spodbujalo k izražanju ljubezni in resničnih občutkov.

Zdravilne lastnosti

Na fizični ravni tigrovo oko pomaga pri uravnavanju metabolizma, podpira zdravo delovanje jeter in krepi vitalnost. Prav tako lajša stres in napetost, kar prispeva k splošnemu dobremu počutju. V čustvenem smislu tigrovo oko spodbuja pozitivno razmišljanje in prinaša občutek miru ter harmonije.

Poimenovanje

Naš srček iz tigrovega očesa smo poimenovali "Varuh Ljubezni", saj simbolizira zaščito, zvestobo in moč ljubezni. Ta čudoviti kos bo vaša osebna talisman za ljubezenske odnose, prinašajoč varnost in mir v vaše življenje.

Zakaj izbrati srček "Varuh Ljubezni"?

  • Eleganten dizajn: Srček je skrbno oblikovan in poliran, da poudari naravno lepoto tigrovega očesa.
  • Darilna embalaža: Vsak Srček prihaja v čudoviti embalaži, pripravljen za podarjanje.
  • Mistične lastnosti: Tigrovo oko je znano po svojih zaščitnih in zdravilnih lastnostih.
  • Unikatno darilo: Idealno za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi ali Valentinovo.
  • Naravni kristal je unikaten zato so lahko manjša odstopanja v barvi in velikosti, ki se giblje med 2 - 2.5 cm x 2 - 2.5 cm

Naj "Varuh Ljubezni" postane vaš zvesti spremljevalec, ki bo prinašal harmonijo, zaščito in ljubezen v vaše življenje.

Naročite zdaj in izkusite moč tigrovega očesa!

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.