• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

"Večna ljubezen" - Srček iz kristala Roževec

  • Koda: 0117907
  • EAN:

Občutek večne ljubezni omogoča obema partnerjema, da se sprostita in izražata svoje resnične občutke brez strahu pred obsojanjem ali zavrnitvijo. "Srček večne ljubezni" iz roževca vam pomaga ustvariti to večno povezavo, kjer lahko ljubezen raste in cveti. Ta kristal deluje kot zaščitnik vašega srca, ščiti pred negativnimi vplivi in krepi vašo sposobnost zaupanja ter zvestobe. S tem se poglablja povezanost med vama, kar prinaša večjo harmonijo in srečo v vajinem razmerju

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Srček iz kristala Roževec - ""Srček Večne ljubezni"

Odkrivajte moč Večne ljubezni in harmonije s čudovitim srčkom iz kristala Roževec. Ta čarobni kamen, skrbno izklesan v obliki srca, je popolno darilo za vas ali vaše ljubljene. Srček prihaja v elegantni darilni embalaži, pripravljen za podarjanje in ustvarjanje nepozabnih trenutkov.

Večnost Ljubezni je ključnega pomena za trajno in izpolnjujoče razmerje. Občutek večne ljubezni omogoča obema partnerjema, da se sprostita in izražata svoje resnične občutke brez strahu pred obsojanjem ali zavrnitvijo. "Srček večne ljubezni" iz roževca vam pomaga ustvariti to večno povezavo, kjer lahko ljubezen samo še raste in cveti. Ta kristal deluje kot zaščitnik vašega srca, ščiti pred negativnimi vplivi in krepi vašo sposobnost zaupanja ter zvestobe. S tem se poglablja povezanost med vama, kar prinaša večjo harmonijo in srečo v vajinem razmerju.

Duhovni pomen

Roževec je znan kot kamen brezpogojne ljubezni. Spodbuja ljubezen, sočutje in mir, prinaša čustveno zdravljenje ter krepi vezi med ljudmi. Pomaga odpirati srce in sprejemati ljubezen v vseh oblikah, kar je ključno za globoke in trajne ljubezenske odnose. Ta kristal prinaša nežnost, harmonijo in toplino v vaše življenje.

Zdravilne lastnosti

Na fizični ravni roževec spodbuja krvni obtok, krepi srce in pomaga pri celjenju ran. Prav tako lajša stres in napetost, kar prispeva k splošnemu dobremu počutju. V čustvenem smislu roževec spodbuja pozitivno razmišljanje, odpuščanje in prinaša občutek miru ter harmonije.

Poimenovanje

Naš srček iz roževca smo poimenovali "Srček večne ljubezni", saj simbolizira večno ljubezen, sočutje in harmonijo. Ta čudoviti kos bo vaša osebna talisman za ljubezenske odnose, prinašajoč večno ljubezen in mir v vaše življenje.

Zakaj izbrati "Srček večne ljubezni"?

  • Eleganten dizajn: Srček je skrbno oblikovan in poliran, da poudari naravno lepoto roževca.
  • Darilna embalaža: Srček prihaja v čudoviti embalaži, pripravljen za podarjanje.
  • Mistične lastnosti: Roževec je znan po svojih ljubezenskih in zdravilnih lastnostih.
  • Unikatno darilo: Idealno za posebne priložnosti, kot so obletnice, rojstni dnevi ali Valentinovo.
  • Naravni kristal je unikaten zato so lahko manjša odstopanja v barvi in velikosti, ki se giblje med 2 - 2.5 cm x 2 - 2.5 cm
Naj "Srček večne ljubezni" postane vaš zvesti spremljevalec, ki bo prinašal harmonijo, zaščito in večno ljubezen v vaše življenje.
Naročite zdaj in izkusite moč roževca!

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.