• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica Flourite

  • Koda: 111389
  • EAN:

Različne zapestnice iz naravnih kristalov so lahko čudovit dodatek k vašemu vsakdanjemu slogu, hkrati pa  nosijo tudi številne koristi za vaše duševno in telesno počutje.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 5,00
Na zalogi
Opis izdelka

Zapestnica iz naravnih kristalov je lahko čudovit dodatek k vašemu vsakdanjemu slogu, hkrati pa lahko nosi tudi številne koristi za vaše duševno in telesno počutje. Tu je nekaj prednosti nošenja zapestnice iz naravnih kristalov

Energijsko uravnoteženje: Vsak kristal ima svojo lastno energijo in vibracijo, ki lahko pomaga uravnotežiti vaše čakre in energijska polja. Nošenje zapestnice iz naravnih kristalov vam lahko pomaga pri ohranjanju notranje harmonije.

Duhovna podpora: Zapestnica iz naravnih kristalov lahko služi kot spominek na vaše duhovne cilje ali vam pomaga pri meditaciji in osredotočanju na svoje duhovne potrebe.

Čustvena stabilnost: Številni kristali imajo lastnosti, ki pomagajo pri lajšanju stresa, tesnobe in negativnih čustev ter spodbujajo občutke radosti, ljubezni in notranjega miru.

Fizično zdravje: Nekateri kristali imajo zdravilne lastnosti, ki lahko podpirajo vaše fizično zdravje. Na primer, lahko pomagajo pri lajšanju bolečin, izboljšanju prebave, povečanju energije in krepitev imunskega sistema.

Stilski dodatek: Poleg koristi za vaše dobro počutje je zapestnica iz naravnih kristalov tudi čudovit modni dodatek. Obstaja veliko različnih stilov in dizajnov, ki vam omogočajo, da izrazite svoj osebni slog in okus.

Pri izbiri zapestnice iz naravnih kristalov bodite pozorni na svoje želje, potrebe in intuicijo. Izberite kristal, ki vas privlači ali čigar lastnosti so v skladu z vašimi cilji.

 
 FLASH STONE (Sijajni kamen):

Duhovnost: Flash Stone je znan po svoji sposobnosti, da spodbuja jasnost uma in intuicijo. Pomaga pri odpiranju in aktiviranju tretjega očesa, kar omogoča boljše razumevanje duhovnih resnic.

Zdravilni pomen: V zdravilnem pomenu se Flash Stone uporablja za uravnoteženje čaker in energijskih tokov v telesu. Pomaga lahko pri odpravljanju blokad in spodbuja splošno vitalnost.

TIANHE STONE (Tianhe kamen):

Duhovnost: Tianhe Stone se povezuje z energijo nebes in zemlje ter spodbuja harmonijo med duhom in telesom. Pomaga pri dvigovanju zavesti in povečanju čustvene stabilnosti.

Zdravilni pomen: Ta kamen lahko pomaga pri uravnoteženju čustvenih nihanj ter pomirja um in duha. Prav tako se uporablja za spodbujanje cirkulacije energije po telesu.

RODOCHROSITE (Rozenkvarcit):

Duhovnost: Rodochrosite je kamen ljubezni in sočutja. Pomaga pri odpiranju srčne čakre in spodbuja ljubezen do samega sebe ter drugih. Prinaša notranji mir in harmonijo.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za zdravljenje čustvenih ran in povečanje samozavesti. Pomaga pri lajšanju stresa in tesnobe ter spodbuja celjenje srčnih težav.

KORAL (Koral):

Duhovnost: Koral je povezan z oceanom in elementom vode. V duhovnosti predstavlja življenje, vitalnost in preobrazbo. Pomaga pri povezovanju s svojimi čustvi in intuicijo.

Zdravilni pomen: Uporablja se za izboljšanje krvnega obtoka in spodbujanje regeneracije celic. Pomaga lahko tudi pri lajšanju čustvenih bremen in negativnih miselnih vzorcev.

WHITE CRYSTAL (Kamena strela):

Duhovnost: Beli kristal simbolizira čistost, jasnost in duhovno prebujenje. Pomaga pri odstranjevanju negativne energije in vzpostavljanju harmonije v okolju.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za uravnoteženje energijskih tokov v telesu ter pomaga pri odstranjevanju blokad in napetosti. Lahko tudi pomaga pri izboljšanju koncentracije in jasnosti uma.

SUN STONE (Sončev kamen):

Duhovnost: Sončev kamen je povezan z energijo sonca in simbolizira svetlobo, moč ter obilje. Pomaga pri dvigovanju vibracij in prinaša pozitivno razpoloženje.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za povečanje vitalnosti in energije. Pomaga lahko pri lajšanju depresije ter izboljšuje samopodobo in zaupanje.

CITRINE (Citrin):

Duhovnost: Citrin je kamen obilja, sreče in uspeha. Pomaga pri privabljanju pozitivne energije in manifestaciji želja. Spodbuja optimizem in radost.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za povečanje vitalnosti in samozavesti. Pomaga lahko tudi pri odstranjevanju negativnih energij iz okolice in telesa.

GARNET (Granat):

Duhovnost: Granat simbolizira strast, ljubezen in energijo. Pomaga pri uravnoteženju čustev in spodbuja čustveno povezanost z drugimi. Prinaša moč in vzdržljivost.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za izboljšanje cirkulacije krvi in spodbujanje metabolizma. Pomaga lahko tudi pri odstranjevanju strupenih snovi iz telesa

ROSE QUARTZ (Rožni kvarcit):

Duhovnost: Rožni kvarcit je kamen nežnosti, ljubezni in odpuščanja. Pomaga pri odpiranju srčne čakre ter spodbuja sprejemanje in dajanje ljubezni.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za zdravljenje čustvenih ran in povečanje samozavesti. Pomaga pri lajšanju stresa ter spodbuja harmonijo in mir.

AMETIST (Ametist):

Duhovnost: Ametist je kamen duhovne modrosti in intuicije. Pomaga pri odpiranju tretjega očesa ter spodbuja jasnost misli in duhovno razumevanje.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za pomirjanje uma in lajšanje nespečnosti. Pomaga lahko pri odpravljanju glavobolov ter čiščenju energijskih blokad.

BLACK ONYX (Črn oniks):

Duhovnost: Črn oniks je kamen zaščite in moči. Pomaga pri odstranjevanju negativnih energij ter spodbuja notranjo moč in vzdržljivost.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za odpravljanje negativnih miselnih vzorcev in dvigovanje duhovne zavesti. Pomaga lahko tudi pri lajšanju stresa in tesnobe ter krepi imunski sistem.

TURQUOISE (Turkiz):

Duhovnost: Turkiz je kamen modrosti in zaščite. Pomaga pri uravnoteženju čaker ter spodbuja komunikacijo s svojim notranjim glasom. Prinaša mir in jasnost uma.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za lajšanje bolečin in vnetij v telesu. Pomaga lahko tudi pri čiščenju toksičnih snovi iz telesa ter spodbuja celjenje poškodb.

MOONSTONE (Mesečev kamen):

Duhovnost: Mesečev kamen je povezan z žensko energijo in ciklom lune. Pomaga pri uravnoteženju hormonov ter spodbuja intuicijo in notranjo modrost.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za uravnavanje menstrualnega cikla in lajšanje telesnih neugodij med menstruacijo. Pomaga lahko tudi pri izboljšanju prebave in spanja.

TIGER EYE STONE (Tigrovo oko):

Duhovnost: Tigrovo oko je kamen moči in zaščite. Pomaga pri uravnoteženju yin in yang energij ter spodbuja notranjo moč in samozavest.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za povečanje fizične moči in vzdržljivosti. Pomaga lahko tudi pri lajšanju prebavnih težav in spodbujanju prebave.

WHITE MARBLE (Beli marmor):

Duhovnost: Beli marmor simbolizira čistost, eleganco in duhovno rafiniranost. Pomaga pri dvigovanju vibracij ter spodbuja notranjo mir in harmonijo.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za lajšanje stresa in tesnobe ter spodbujanje čustvene stabilnosti. Pomaga lahko tudi pri izboljšanju kakovosti spanca.

GREEN AVENTURINE (Zelen aventurin):

Duhovnost: Zelen aventurin je kamen sreče in obilja. Pomaga pri privabljanju blagostanja in uspeha ter spodbuja optimizem in radost.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za lajšanje alergij in težav s kožo. Pomaga lahko tudi pri čiščenju telesa toksinov ter spodbujanju regeneracije tkiv.

SODALITE (Sodalit):

Duhovnost: Sodalit je kamen jasnosti misli in komunikacije. Pomaga pri izražanju svojih misli in občutkov ter spodbuja razumevanje in sočutje.

Zdravilni pomen: Ta kamen se uporablja za izboljšanje koncentracije in spodbujanje intelektualnih sposobnosti. Pomaga lahko tudi pri lajšanju vnetij in bolečin v grlu.

FLOURITE (Fluorit):

Duhovnost: Fluorit je kamen harmonije in zaščite. Pomaga pri uravnoteženju energij v telesu ter spodbuja jasnost misli in duhovno razumevanje.

Zdravilni pomen: Ta kristal se uporablja za krepitev imunskega sistema in zaščito pred negativnimi energijami. Pomaga lahko tudi pri lajšanju stresa in tesnobe ter spodbujanju čustvene stabilnosti.

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.