• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica iz kamna vulkanske lave in tigrovega očesa

  • Koda: 11121
  • EAN:

Zapestnica iz tigrovega očesa in lave združuje moč naravnih elementov, ki v duhovnem in zdravilnem smislu prinašajo številne koristi. Tigrovo oko je kamen zaščite in poguma, ki pomaga nosilcu, da se počuti varnega in samozavestnega v svoji poti. Lava, kot vulkanski kamen, nosi energijo ognja in strasti. Je simbol preobrazbe, saj nas spodbuja k temu, da se osvobodimo starih vzorcev in zaživimo v polnosti.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 12,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA - KAMEN VULKANSKE LAVE IN TIGROVO OKO

 

Zapestnica iz tigrovega očesa in lave združuje moč naravnih elementov, ki v duhovnem in zdravilnem smislu prinašajo številne koristi. Tigrovo oko je kamen zaščite in poguma, ki pomaga nosilcu, da se počuti varnega in samozavestnega v svoji poti. Njegova energija spodbuja notranjo moč, odločnost in jasnost misli, kar je ključno pri premagovanju ovir in doseganju ciljev.

Lava, kot vulkanski kamen, nosi energijo ognja in strasti. Je simbol preobrazbe, saj nas spodbuja k temu, da se osvobodimo starih vzorcev in zaživimo v polnosti. Lava je tudi znana po svoji zemeljski energiji, ki pomaga uravnavati čustva, spodbuja vztrajnost in prizemljenost.

Vmesni element je hematit. Hematit je kamen osredotočenosti in zaščite, ki pomaga uravnavati energijo in povečuje samozavest. Njegova zemeljska energija prizemljuje in pomirja, spodbuja jasnost uma ter odpravlja negativnost. Je tudi kamen moči in vztrajnosti.

Ko sta ti dve močni energiji združeni v zapestnici, ustvarita harmonično ravnotežje med duhom in telesom. Nosilec lahko občuti močno zaščito tigrovega očesa, ki deluje kot ščit pred negativnostjo in slabimi vibracijami, hkrati pa se spodbuja k raziskovanju notranjih globin zemeljske energije lave. To lahko pomaga pri premagovanju strahov, dvigovanju samozavesti in ustvarjanju trdnih temeljev za duhovno rast.

Zapestnica iz tigrovega očesa in lave je lahko tudi učinkovito orodje za uravnavanje čustev in umirjanje uma v stresnih situacijah. Njeni naravni elementi delujejo v harmoniji s človeškim energetskim poljem, spodbujajo pretok pozitivne energije in odstranjujejo blokade.

Poleg duhovnih in zdravilnih lastnosti ima zapestnica tudi estetsko vrednost. Njena naravna lepota in edinstvenost privlačita pozornost ter služita kot opomnik o pomembnosti povezave z naravo in lastnim notranjim jazom.

V skladu s tradicijo je priporočljivo, da se zapestnica iz tigrovega očesa in lave redno očisti in energijsko napolni, da ohrani svojo moč in učinkovitost. To je lahko preprosto s spiranjem pod tekočo vodo ali izpostavljanjem sončni svetlobi, kar pomaga osvežiti in obnoviti njene energetske lastnosti.

Poleg zapestnice prejmete še naključni kristal z opisom.

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.