• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
 • +386 31 252 900

Zapestnica iz turmalina - astrološko znamenje RIBI

 • Koda: 011800
 • EAN:

Turmalin je dragocen kristal z različnimi barvami, ki ima svojevrstno povezavo z astrološkimi znaki. Vsak astrološki znak ima svoje specifične lastnosti, energijo in značilnosti, ki se lahko ujemajo z učinki turmalina.

 

Preberi več ...
 • Redna cena
 • 10,00
 • 7,00
 • , Vaš prihranek
 • -30,00%
Na zalogi
Opis izdelka
Zapestnica iz turmalina - astrološko znamenje RIBI

Kristal turmalin je dragocen mineral, ki ima izjemno duhovno in zdravilno vrednost. Turmalin se v različnih barvah pojavlja po celem svetu, vendar je še vedno najbolj znana črna vrsta turmalina. Ta kristal se v duhovnih in zdravilnih praksah uporablja že stoletja, saj naj bi imel številne pozitivne učinke na telo, um in dušo.

V duhovnem smislu velja, da turmalin deluje kot močan odbijalec negativnih energij. Njegova zmožnost odvajanja negativnosti iz okolja in telesa pomaga vzpostaviti harmonijo in uravnoteženost. Turmalin se pogosto uporablja tudi za krepitev avre, ki ščiti pred negativnimi vplivi. Poleg tega naj bi turmalin spodbujal duhovno razvojno pot, povečeval intuicijo ter omogočal boljše razumevanje in sprejemanje življenjskih izzivov.

V zdravilnem smislu turmalin velja za kamen, ki pomaga pri lajšanju različnih telesnih in čustvenih težav. Turmalin naj bi pomagal pri izboljšanju krvnega obtoka, uravnavanju krvnega tlaka ter lajšanju bolečin in vnetij. Nekateri verjamejo, da turmalin podpira tudi celjenje poškodb in spodbuja regeneracijo tkiv.

Črna različica turmalina, imenovana ščitnik pred sevanjem, je posebej znana po svoji sposobnosti odbijanja elektromagnetnega sevanja iz elektronskih naprav. Mnogi ljudje uporabljajo črni turmalin za zaščito pred škodljivimi vplivi mobilnih telefonov, računalnikov in drugih električnih naprav.

Turmalin je tudi povezan z aktivacijo in uravnoteženjem čaker v telesu. Deluje na različne energetske centre, ki naj bi pomagale pri odpiranju energetskih kanalov in spodbujanju pretoka življenjske energije skozi telo.

V skupnosti ljubiteljev kristalov in mineralov je turmalin cenjen ne le zaradi svoje lepote, ampak tudi zaradi svoje unikatne sposobnosti povezovanja z duhovnimi in zdravilnimi vidiki življenja. Z njegovo prisotnostjo se mnogi počutijo zaščitene, uravnotežene in povezane z višjimi duhovnimi vibracijami.

 1. Oven (21. marec - 19. april): Zapestnica za Ovna iz kristala turmalina je ustvarjena z močjo, ki spodbuja pogum in dinamičnost. Z univerzalnim znakom Ovna na kristalu, nosilec te zapestnice se povezuje z energijo svojega zodiakalnega znaka, ki ga spodbuja k odločnosti in novim začetkom.

 2. Bik (20. april - 20. maj): Zapestnica za Bika iz kristala turmalina izžareva stabilnost in vzdržljivost. Univerzalni znak Bika na kristalu prinaša nosilcu občutek varnosti in zemeljske energije, kar pomaga ohranjati trdne temelje in graditi trajne odnose.

 3. Dvojčka (21. maj - 20. junij): Zapestnica za Dvojčka iz kristala turmalina je polna živahne in komunikativne energije. Univerzalni znak Dvojčka na kristalu poudarja intelektualno radovednost nosilca, spodbuja jasno komunikacijo in olajšuje prilagajanje različnim situacijam.

 4. Rak (21. junij - 22. julij): Zapestnica za Raka iz kristala turmalina prinaša občutek doma in čustvene povezanosti. Univerzalni znak Raka na kristalu krepi nosilčevo intuicijo in občutljivost, spodbuja globoko razumevanje lastnih čustev in čustev drugih.

 5. Lev (23. julij - 22. avgust): Zapestnica za Leva iz kristala turmalina je ustvarjena s toplino in strastjo. Univerzalni znak Leva na kristalu povečuje samozavest nosilca, spodbuja kreativnost in pomaga izraziti edinstveno osebnost.

 6. Devica (23. avgust - 22. september): Zapestnica za Devico iz kristala turmalina prinaša red in osredotočenost. Univerzalni znak Device na kristalu spodbuja nosilca k praktičnosti, organizaciji in zdravemu samokritičnemu razmišljanju.

 7. Tehtnica (23. september - 22. oktober): Zapestnica za Tehtnico iz kristala turmalina odraža harmonijo in ravnotežje. Univerzalni znak Tehtnice na kristalu krepi nosilčevo sposobnost ustvarjanja ravnotežja v odnosih in odločitvah, spodbuja lepoto in estetiko.

 8. Škorpijon (23. oktober - 21. november): Zapestnica za Škorpijona iz kristala turmalina nosi močno in mistično energijo. Univerzalni znak Škorpijona na kristalu spodbuja nosilca, da raziskuje globine svoje duše, razkriva skrivnosti in se povezuje z intenzivnimi čustvi.

 9. Strelec (22. november - 21. december): Zapestnica za Strelca iz kristala turmalina odraža svobodo in optimizem. Univerzalni znak Strelca na kristalu spodbuja nosilca k raziskovanju novih horizontov, širjenju duhovnega znanja in ohranjanju pozitivne naravnanosti.

 10. Kozorog (22. december - 19. januar): Zapestnica za Kozoroga iz kristala turmalina je simbol stabilnosti in ambicije. Univerzalni znak Kozoroga na kristalu spodbuja nosilca, da zgradi močne temelje za svoje cilje, vztraja pri delu in doseže uspeh.

 11. Vodnar (20. januar - 18. februar): Zapestnica za Vodnarja iz kristala turmalina odraža inovativnost in humanitarno naravnanost. Univerzalni znak Vodnarja na kristalu spodbuja nosilca, da sledi svoji originalnosti, se povezuje z drugimi in prispeva k splošnemu blagostanju.

 12. Ribi (19. februar - 20. marec): Zapestnica za Ribe iz kristala turmalina nosi energijo sočutja in duhovne povezanosti. Univerzalni znak Rib na kristalu spodbuja nosilca, da sledi svoji intuiciji, goji kreativnost in se poveže z globokimi čustvi.

Vsaka zapestnica je edinstvena in nosi vibracije, ki so združljive z energijo posameznega astrološkega znaka.

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.