• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica mačje oko - viola

  • Koda: 1186
  • EAN:

Kristal mačjega očesa je dragocen kamen, ki ima globok duhovni in zdravilni pomen v številnih kulturah in duhovnih tradicijah po vsem svetu. Ta čudovit kristal zaradi svoje sposobnosti, v določenih pogojih ustvari učinek, podoben odsevu mačjega očesa. Vendar pa ima mačje oko tudi številne druge duhovne in zdravilne lastnosti.

 

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 9,00
Na zalogi
Opis izdelka
 ZAPESTNICA IZ KRISTALA - MAČJE OKO

Kristal mačjega očesa je dragocen kamen, ki ima globok duhovni in zdravilni pomen v številnih kulturah in duhovnih tradicijah po vsem svetu. Ta čudovit KRISTAL zaradi svoje sposobnosti, v določenih pogojih ustvari učinek, podoben odsevu mačjega očesa. Vendar pa ima mačje oko tudi številne druge duhovne in zdravilne lastnosti.

Ena od glavnih duhovnih pomenov mačjega očesa je zaščita pred negativnimi energijami in zli duhovi. Verjame se, da ta kamen deluje kot močan ščit pred negativnostjo in zlobnimi silami ter pomaga ohranjati duševno ravnovesje. Nositi mačje oko ali ga imeti doma kot okras lahko pomaga očistiti in zaščititi vašo energijsko polje.

Poleg tega se mačje oko pogosto uporablja za povečanje intuicije, jasnosti uma in duhovnega razvoja. Ta kamen naj bi okrepil vašo sposobnost zaznavanja subtilnih energij in intuitivno razumevanje situacij. Mnogi ga uporabljajo tudi med meditacijo za povečanje zavedanja in poglobitev duhovne prakse.

V zdravilnem pomenu se mačje oko povezuje z lajšanjem stresa, tesnobe in negativnih čustev. Prav tako naj bi pomagalo pri uravnoteženju čustev in spodbujanju notranjega miru. Nekateri ljudje uporabljajo mačje oko tudi za lajšanje glavobolov, izboljšanje vida in spodbujanje kreativnosti.

V zaključku je mačje oko dragocen dragi kamen, ki ima številne duhovne in zdravilne lastnosti. Njegova sposobnost zaščite pred negativnostjo, spodbujanja intuicije in lajšanja stresa ga dela pomembnega v svetu kristaloterapije in duhovnega razvoja. Ne glede na to, ali ga nosite kot nakit ali ga imate kot okras v vašem domu, mačje oko lahko pomaga ohranjati vaše duševno in fizično počutje v ravnovesju.


 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.