• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 222

  • Koda: 01122
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, okrašena z angelsko številko 222, nosi globok pomen in močno energetsko sporočilo.

Črni turmalin je znan po svoji zaščitni energiji, ki deluje kot ščit proti negativnosti in škodljivim vplivom okolja. Ta kamen pomaga očistiti in zaščititi vašo energijsko polje, ohranja vas varne in podpira notranje ravnovesje.

Tigrovo oko, s svojimi čudovitimi vzorci in barvami, simbolizira pogum, zaščito in jasnost misli. Ta kamen vam pomaga premagovati ovire, krepi samozavest ter vam daje notranjo moč, da sledite svojim ciljem.

Angelska številka 222 pa prinaša posebno sporočilo iz angelov. Ta številka simbolizira ravnotežje, harmonijo in sodelovanje z univerzumom. Ko se pojavlja v vašem življenju, vas angeli spodbujajo, da verjamete vase, ostanete osredotočeni na pozitivne cilje in izražate svoje resnično poslanstvo.

Zapestnica združuje moč črnega turmalina, tigrovega očesa in angelske številke 222, ustvarjajoč močan talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol podpore nebeških sil, ki vas usmerjajo in varujejo na vaši duhovni poti.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je globok in pomirjujoč. Ko jo nosite, se lahko počutite povezani z višjimi energijami in zaščiteni pred vsakodnevnimi izzivi. Je spomin, da niste sami, in opomnik, da imate vedno angelsko podporo na svoji strani.

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.