• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 333

  • Koda: 01123
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, okrašena z angelsko številko 333, predstavlja močno energetsko orodje, ki združuje zaščito, pogum in duhovno vodstvo.

Črni turmalin je znan po svoji sposobnosti odbijanja negativne energije in ustvarjanju občutka varnosti ter stabilnosti. Ta kamnina deluje kot energetski ščit, ki vas varuje pred škodljivimi vplivi in spodbuja notranjo moč.

Tigrovo oko, s svojimi toplimi barvami in vzorci, simbolizira pogum, zaščito in jasnost misli. Ta kamen vam pomaga premagovati ovire, krepiti samozavest in ostati osredotočeni na svoje cilje.

Angelska številka 333 pa nosi globoko duhovno sporočilo. Ta številka simbolizira povezavo z angelskim vodstvom in vzpodbuja vas, da se zaveste svojega duhovnega poslanstva ter zaupate v svoje intuicije in vodstvo angelov. Prav tako predstavlja ravnovesje med telesom, umom in duhom ter vam daje moč za uresničevanje vaših najglobljih želja.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol podpore nebeških sil, ki vas vodijo in varujejo na vaši duhovni poti. Prinaša občutek povezanosti z višjimi energijami ter spodbuja zaupanje vase in v moč univerzuma.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je globok in pomirjujoč. Ko jo nosite, se lahko počutite podprte in usmerjene s strani angelov, pri tem pa se počutite zaščitene pred vsakodnevnimi izzivi. Je opomnik, da niste sami in da imate vedno angelsko podporo na svoji poti.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.