• Dobrodošli na spletni strani Z ljubeznijo
  • +386 31 252 900

Zapestnica z Angelskim številom 444

  • Koda: 01124
  • EAN:

Elegantna zapestnica z vgraviranim angelskim številom na črnem turmalinu in tigrovim očesom združuje zaščitne in duhovne elemente. Črni turmalin odvrača negativnost, tigrovo oko pa prinaša pogum in samozavest. Angelsko število pa prinaša sporočilo in vodstvo iz nadangelov.

Preberi več ...
  • Redna cena
  • 10,00
Na zalogi
Opis izdelka

ZAPESTNICA Z VGRAVIRANIM ANGELSKIM ŠTEVILOM OB TIGROVEM OČESU

 

Zapestnica s črnim turmalinom in tigrovim očesom, obogatena z angelsko številko 444, nosi globoko duhovno sporočilo in močno energetsko zaščito.

Črni turmalin je znan po svoji sposobnosti odganjanja negativne energije in ustvarjanju občutka varnosti ter stabilnosti. Ta kamnina deluje kot energetski ščit, ki vas ščiti pred škodljivimi vplivi okolja in spodbuja notranjo moč ter zemeljsko povezanost.

Tigrovo oko, s svojimi barvami in vzorci, simbolizira pogum, zaščito in jasnost misli. Ta kamen vam pomaga premagovati ovire, krepiti samozavest ter ohranjati osredotočenost na svoje cilje.

Angelska številka 444 pa nosi močno sporočilo in povezavo z angelom. Ta številka simbolizira zaščito in vodstvo angelov, saj se pojavlja kot znak, da so vaši angeli vedno z vami, vas podpirajo in vodijo na vaši življenjski poti. Prav tako predstavlja stabilnost, varnost in trdno temelje, ki jih lahko najdete v svojem življenju.

Zapestnica združuje te močne elemente, ustvarjajoč talisman za zaščito, pogum in duhovno vodstvo. Nositi to zapestnico je kot nositi simbol podpore nebeških sil, ki vas vodijo in varujejo na vaši duhovni poti. Prinaša občutek povezanosti z višjimi energijami ter spodbuja zaupanje vase in v moč univerzuma.

Občutek, ki ga prinaša ta zapestnica, je globok in pomirjujoč. Ko jo nosite, se lahko počutite podprte in varne s strani angelov, hkrati pa občutite notranjo trdnost in stabilnost. Je opomnik, da ste vedno obkroženi s pozitivno energijo in vodstvom nebeških sil.

 

 

 

"KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA" v nobenem primeru ne nadomešča zdravnika in zdravniškega zdravljenja in služi le kot dopolnilo. V primeru težav ali bolezni se vedno najprej posvetujte z zdravnikom ali specialistom uradne medicine. Razumeti moramo, da je uradna medicina in medicinsko zdravljenje edina učinkovita in preverjena metoda zdravljenja.